Powered By Blogger

måndag 19 augusti 2013

Taskigt tips om årets lätt coolaste arrangemang

Taskigt för er som inte bor i min by, eller dess krokar. Men jag kan ändå inte låta bli att tipsa er som gör det. För det är lätt årets coolaste arrangemang på gång här! Vilket jag med absoluta säkerhet kan påstå då jag själv har varit på plats vid de två tidigare upplagorna, som hållits på exakt samma plats. Jag pratar om:


Så här står det på Air Wipps egen Facebooksida inför tävlingen: 
”The Air Wipp Challenge är en internationell freerunningtävling där 16 stycken atleter som tillhör världseliten bjuds in för att utmana varandra i denna extrema och underhållande sport.
Tävlingen hålls på Terrasstrapporna i Helsingborg, Sverige och det kommer byggas upp boxar, rörställningar och andra hinder för de tävlande att utnyttja så kreativt som möjligt. Varje tävlande har en minut på sig att utnyttja den uppbyggda banan med hjälp av stadsakrobatik och får sedan poäng utifrån de fyra domarnas kriterier.Förra året fylldes hela Stortorget med publik som ville heja fram våra svenska atleter, samt att det gjordes en livesändning runt om i världen för alla som inte hade möjlighet att vara på plats.” 

Är det någon som skulle vara intresserad av den där livesändningen så bara hojta så tar jag reda på mer om den... Men för nu återstår bara att säga gonatt & Kram!

1 kommentar:

  1. Det låter detta!:)
    Men jag ville säga att jag såg ditt foto här nedan på Mrs vältränad! Imponerad...snygging!:)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera