Powered By Blogger

lördag 24 augusti 2013

Dagens – som väldans gärna skulle vilja ha er hjälp

Jag har visst tacklat av lite på fronten att dokumentera dagens stass. Mest för att det känns som att jag jämt har samma, ganska ospännande, saker på mig. Så även idag men lyckades trots det få satt min lördagsutstyrsel på fotopränt. Denna:


Molly upptill, Pleasejeans på benen, en väldigt vanlig syn på mig, som ni garanterat redan vet. Men! På senaste tiden har jag alltmer fått nog, tröttnat, blivit less på de där Pleasen. För att de efter en ynka stunds bärande hänger nästan nere vid knävecken baktill. Och att jag minst en gång i minuten kommer på mig själv med att behöva dra upp dem i midjan. 

Nu är det inte så att jag kommer att skrota hela kopplet av paren jag har i min ägo. Men! Jag skulle vilja ha andra att byta med, jeans som sitter tajt över häcken, hela tiden, som inte baggyhänger, alls. Så därför skulle jag väldans gärna vilja ha er hjälp. Med tips på schyssta sådana. Dock går stretchjeans helt bort, för jag trivs inte i sådana… Så om ni har det så snälla plita i kommentarsfältet. Okej?... 

Så återgår jag till mitt slappa kvällsleverne, som mest innebär att slöglo på tv… just nu i hopp om att vinna en hel hop med stålar på Sommarkrysset. En singeltants superglamorösa helgnöje… :o) Tjing för nu! Och take care därute!

4 kommentarer:

  1. Hej, jag tycker mycket om Please men inte mindre för det tycker jag om Replay och Lee-:)) Kram, Magdalena

    SvaraRadera
  2. Svårt det där eftersom jag gillar strech. Mina favisar när jag inte är preggo är ett par billiga sådan från H&M men det borde jag inte skriva alls eftersom det inte är det du vill ha. :p Jeans är svårt att tipsa om eftersom de sitter så olika på alla och vi har verkligen olika kroppar. Du får nog allt ut och tokprova. :p Ha en fin söndag! Kramis

    SvaraRadera
  3. G - star, superbra jeans tycker jag!
    Kram A

    SvaraRadera
  4. Tror du skulle passa väldigt bra i chinos, de har ju inte stretch och håller formen. Stilrent och funkar till det mesta. Ovant kanske, men värt prova ett par kanske:) kram K.

    SvaraRadera