Powered By Blogger

torsdag 29 augusti 2013

Dagens & lite svammel om viktigheter

Som jag redan sagt så kör jag på sommar och kanske gör jag det så länge jag inte får köldskador av att befinna mig i utemiljö… därför blev dagens skolstass:


Supervid bomullsblus – Hunkydory Ojust blouse, pure white, linne under – Odd Molly Rib jerseey tank, white, bomullsjeans – Please lusar rock tin. 

Just nu befinner jag mig dock iklädd mysdress och i platt tillstånd i bädden med värsta spränghuvudvärken. Och jag som skulle varit på rolig kompisdejt nu… Som därmed definitivt får styras om, i alla fall om jag får bestämma. För är det något som är, har blivit, förbannat viktigt för mig så är det mina vänner. Och på viktighetsfronten är just nu även pluggeriet. För om jag lyckas beta av hela listan av områden så jag får betyg på rubbet så har jag plötsligt en förnyad undersköterskekompetens i bagaget. Slippa plugga mer. Vilket egentligen är tanken med den där valideringen jag är inskriven på. Att skola till sig inom det man behöver i efterhand. Jag vill inte behöva, därför tokpluggar jag nu istället… Är dock långt ifrån klar så än är det definitivt för tidigt att ropa ens minsta lilla hej men jag jobbar på det. Och låter ere få skitinlägg under tiden… ;o) Peace out för nu!

6 kommentarer:

  1. ajaj inte kul med huvudvärk, Brukar få migrän nu och då så jag vet. väldigt snygg kombo du har! krya på dig, Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Den blusen har jag jagat sedan tidigt i sommar. Den tog slut direkt överallt så därför är jag så fräck att jag frågar om jag skulle få köpa din???
    Evelina i Ängelholm

    SvaraRadera
  3. Usch och fy, krya på dig snabbt! Klem

    SvaraRadera
  4. Krya på dig! Lycka til med plugget, du är duktig!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Japp, vänner är A och O! Du kommer att saknas som fan i helgen, blir lite konstigt att du inte är där. Men vi får hitta på nåt roligt senare. Och skönt att valideringen går bra! Kram

    SvaraRadera