Powered By Blogger

fredag 9 augusti 2013

Det lär inte vara sista gången jag spanar där

Bosson Livingroom i Helsingborg. Dit in knallade jag och Jenny under vår spaningstripp igår. Enligt fasaden ser den ut som en helt vanlig inredningsbutik och likaså direkt innanför dörren. Men bakom en liten öppning i väggen fann vi gångar och prång, ett tiotal små rum med prylar av vitt skilda slag till salu. Jag har förevigat en liten del av dem. Långt ifrån några stordådsbilder men skitkvalitet. Fast med betoning på sådant jag gillade, fastnade för, skulle kunna tänka mig.


Ljuslyktor, något jag alltid dras till. Det första jag ser i en butik.


Jag är ganska svag för glas överhuvudtaget, så den där krukan ligger högt på önskelistan just nu. Synd bara att mina fyrbentingar gillar att vräka ner just sådana prylar på golvet.


Hade jag haft ett gigantvardagsrum hade denna stenhund nog haft väldigt stor chans att få flytta in där. 


Stora klockor är en annan detalj som jag alltid lyckas lägga ögonen på. Dessa var kanske lite väl plottriga men ganska schyssta ändå på något sätt.


Ja vi var tvungna... :o) 


 Ett rum som påminde om källarprång när det är som coolast. Tyget var väl sådär men divanen i sig var inte helt fel. Fast det som fångade mig här var... 


... ljuslykta inuti en fågelbur. Två tingestar jag också har smått dille på och dessutom i ett häftigt kit, finns bara en sak att säga: jag vill ha!


Denna övergivna vinkällare hade ingenting med till salusakerna att göra men snacka om överraskning att bara springa på i en butik. 


Glas som sagt. Kupor är en annan favorit på det temat. Dock i annat material men ändå den klara vinnaren under denna spaning var fantastiska lampan:


En väldigt liten del, fast det lär inte vara sista gången jag spanar där. Tjing för nu!

10 kommentarer:

  1. Hej! Vad heter klänningen din kompis har på bilden här?
    Mvh Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har tyvärr ingen aning. Vet bara att det är en Odd Molly fast jag kan kolla med henne. Återkommer när jag vet. Kram!

      Radera
  2. Jäkligt mycket fint! Är också jättesvag för lyktor av alla dess slag men får hålla igen lite, har inte plats för mer helt enkelt:( Burlampan var ju skitläcker också!
    Skulle behöva köpa några mattor men det är så tråkigt att handla så det skjuter jag upp ett tag. Förutom dörrmattan jag köpte i går då:) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det jag mest behöver är belysningar, också tråkigt att shoppa så drar mig för det. Fast det lä'r bli nödvändigt i höst. Din dörrmatta var cool! Kram!

      Radera
  3. Men åh vilket ställe!
    Kan vi gå dit när jag är i din by?

    SvaraRadera
  4. denna butiken har jag missat?
    var i Helsingborg ligger den`?

    //Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den ligger på Södra Storgatan 3, sidan om Helsing. De har en hemsida också www.bossons.se. Kram!

      Radera
  5. Jag undrar också var den ligger. Vill dit nästa vecka när jag är i din stad <3 Ulrika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Se svaret här ovan. Och hoppas du får trevligt här i min by :o) Kram!

      Radera