Powered By Blogger

onsdag 21 augusti 2013

En kväll hos frisören, med svettig stass

Dagens tredje inlägg, dagens tredje egobild. Hur tjatig och självcentrerad får man egentligen lov att bli, tänker ni säkert nu, och det med all rätt… Men jag vill ju visa att jag varit och fått puts och lite styrsel på frisyren denna kväll. Även om det kanske inte direkt syns här eftersom jag visst råkade rufsa till det på direkten:


Vad som däremot framträder tydligt är att jag är iklädd träningsdress och det var i denna jag intog frisörstolen. Denna svettig till och med. För varför inte passa på att pressa in ett träningspass på vägen, tänkte jag… Och gjorde. Fast! Jag hade faktiskt messat frisörskan och kollat om det var okej att jag kom lite svettinpackad… Ja man kan det åtminstone om man lite känner den coola klippkunniga i fråga… 
I alla fall så var det ett absolut välbehövligt drag. Att klippa mig alltså. Efter sisådär 4,5 månader sedan sist. Och det blev exactly som jag ville. Precis samma men urtunnat, kluventoppsanerat, förfinat helt enkelt. Intresseklubben antecknar… och jag drar mig tillbaka, för att enbart ägna resten av kvällen framför tv´n. Och till och med skita i att jag har ett provinlägg att dona lite med, för det får ta mig tusan vänta till imorgon. Då jag kanske har lite mer pigghet i behåll... Kärlek & Respekt!

1 kommentar:

  1. Det ser snyggt ut! Och det är klart att man ska rufsa till håret direkt efter frisörbesök, annars känns det inte bra! :-)
    Kram

    SvaraRadera