Powered By Blogger

torsdag 8 augusti 2013

En gårdag med paradis, pildammar & privatshow


Jag tog ju mig till Malmö igår som ni vet, om ni läst tidigare inlägg vill säga... Med mellanlandning i Paradiset. Där det vankades sällskap i form av bästaste Flippis och hennes kamrat mr T, en riktigt kanontrevlig snubbe, superlätt att prata och skoja med. Tillika lyxmiddag med fisk, himmaodlade potatis och riktigt schysst rosé, och då är jag ändå inte speciellt förtjust i rosé. Hade kunnat sitta där och babbla halva natten men det gick dock inte för sig eftersom vi hade ett mission. Nämligen att vandra till Pildammarna och insupa kultur. I form av Rokia Traoré. Afrikansk musik i gränslandet mellan blues, afro, rock och singersingwriterox.


Den uppmärksamme ser att två av bilderna är stulna hos Flippis. Bara för att jag själv slappade till och ägnade själva upplevelsen det mesta av min observans. Stundtals en sjukt bra konsert med bra drag. Folk i den alldeles fullsatta "salongen" dansade, klappade händer, såg allmänt glada ut. Dock missade de privatshowen som jag och Flippis fick när spelningen precis ebbat ut. Den när mr T spräckte byxorna. Två gånger till och med. Hans min var oslagbar... Och på så lättroade steg knallade vi sedan mot paradiset igen. Med shoppingstopp på Coop.


Där det dock icke inhandlades några tårtor men väl kaffe och släta bullar (mina klara favoriter vad gäller bakade ting). Följt av hejdå till mr T och fika med bildvisning och en stund på trappen i Paradiset, som vid det laget badade i stillhet och mörker. Så även när jag lämnade det för hemfärd. Som inte riktigt blev lika smidig som tänkt. Fast det har jag redan giddrat om... Men denna fadäs gav mig dock tid att dokumentera Hyllie station, i stendött viloläge. Bara en sådan sak... Ja typ så var det... En riktigt meganajs dag till handlingen. Så peace out för nu!

3 kommentarer:

  1. Låter helt jäkla underbart! Snopet att spräcka brallorna på det sättet:) Roligt för er dock;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha! Privatshowen hade jag gärna varit med om:):)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha... ja den var en höjdpunkt. Dock mitt fel andra gången för jag bad honom ta en bild på mig och Flippis och då sprack det till igen när han böjde sig ner. Oslagbar min fick han också :o) Kram snyggingar!

    SvaraRadera