Powered By Blogger

söndag 18 augusti 2013

Veckans träningsrapport – med en ny utmaning


Om jag får säga det själv så tycker jag att det är en hyfsad början i alla fall. Början för jag kom av mig ganska snabbt när jag försökte komma igång för några veckor sedan och början för att jag nu är jäkligt pepp på träning. Äntligen liksom! 

Och början blev det med ett beprövat pass och lite nytt. Skivstång är som bodypump, fast lite mer statisk träning och inte lika explosivt. Dock skitkul ändå. Ännu lite roligare var nog ändå core bosu, styrka och kondition med 100 procent balansträning på samma gång eftersom allt utförs på en ”halvboll”. Och eftersom jag är kass på just balans så blir detta min första utmaning i höst. Att klockrent fixa det utan att hela tiden svaja ner på golvet… en utmaning som kommer att kräva en del och därför en riktigt bra utmaning... :o) 

Hur ser det ut för er på träningsfronten? Har tränat hela tiden, vill komma igång eller skippar allt som har med träning att göra?... Kram från tant nyfiken!

5 kommentarer:

  1. Slöat som fan och bara gosat katt - två pass bokade nästa vecka :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag vill börja träna men har så svårt att hitta motovation så jag undrar om du har något tips???
    Tack på förhand!
    Anna-Lena

    SvaraRadera
  3. Jag har försökt hålla i under sommaren, men de tre veckorna jag hade semester blev det ingen träning alls... De sista fyra veckorna har jag haft två-tre pass i veckan. Det är mitt mål att hålla det. Plus att försöka få till ett par promenader eller stunder på crosstrainern på helgen.
    De passen jag helst går på är Easyline och Bodypump. Testade även Bodycombat för ett par veckor sedan, men det var inget för mig :-)
    Balansträningen lät riktigt kul. Det tror jag att jag hade gillat!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vad hette det sa du? ;)
    Nej jag har ju slöat sen jag blev gravid (oj är barnet 10 år snart!)
    Men nu ska det sättas igång och gjordes i fredags.
    Imorgon blir det simhallen.

    SvaraRadera
  5. Älskar att träna. Det ger motivation, energi och livslust och kan inte vara utan det. BodyPump är min grej, formar kroppen snyggt och jag tycker om styrka så det kör jag två ggr i veckan i ur och skur nästan. Ett yogapass i veckan är också obligatoriskt. Närvaro, kroppsmedvetenhet och världens bästa stretch. Annars om det blir ett fjärde pass provar jag mig fram. Ofta lite kondition som step, eller soma move som också är kondition. Ska testa yoga i 38 grader nu i veckan. Gjorde det förr och det är så skönt!!

    Lycka till med träningen! Visst gör den en hel som människa!

    SvaraRadera