Powered By Blogger

måndag 26 augusti 2013

Dagens - när ett par skor ställer till det fett, eller?

Jag brukar i princip aldrig galenskapstesta kläder i sista sekund innan jag ska iväg. För det mesta dimper det in en tanke i skallen om vad jag känner för att ha på mig och så kör jag på det. Förutom idag... När jag enbart hade de nybloppade pjuxen i skallen. Ballerinas. Mitt allra första par eftersom jag alltid tokdissat sådana. Men i förra veckan fick någonslags flipp om att de nog kunde vara sköna, smidiga, praktiska liksom och därför slog till på ett fyndprispar. Lite korkat eftersom jag börjar ana varför jag hårdratat dem... Det startade i alla fall så här:


Vilket kändes totalt supermegafel. Med knapp tid blev det att idiotrota i garderoben efter något annat svart att ha upptill då jag fått för mig att den kulören skulle bli bäst... Rycker det första blicken faller på och ser då plötsligt ut så här:


Ännu mer fel. Ännu mindre jag. Som alltid gick i tunikor förut men nu plötsligt inte fixar det längre. Alls! Panik! Eftersom tiden verkligen var på upphällningen här. Och då det första jag får syn på i det läget är mina Adididaspjux så kastade jag raskt på mig dem i farten istället och rantar därför runt i denna look just nu;


Och känner mig helt uppåt väggarna tokmegafetfel... Vilket jag, så här med dessa bilder som facit lite skyller jeansen för. Med dess säckiga karaktär. För kanske var det dem och inte skorna som var den felande länken?... Oavsett så längtar jag lite till jag äntrar min egen by i eftermiddag igen och kan svida om till mig själv...Ja så ytlig är jag, som mår psykiskt illa av att vara dressad i något jag inte trivs i... Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Den översta var finast så du skulle behållit den :o)
    Pia

    SvaraRadera
  2. Jag vet hur det är; för mig själv funkar ju i princip bara Converse.

    SvaraRadera