Powered By Blogger

söndag 25 augusti 2013

Dagens – som inte kunde låta bli att undra


Tunn ärmlös blus – Hunkydory, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, white, kjol – Odd Molly Tripper B long skirt, silky paris, jacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, chalk, sandaler – från förra årets inköpsskörd. 

Ja det fick bli en stassrapport idag. Det mest eftersom jag tog lite revansch på utmaningen som gick åt helsefyr... Det var väl någon vecka sedan, som jag fick för mig att jag skulle ikläda mig klänning minst två gånger under den kommande veckan där. Det gjorde jag inte. Men idag blev det som synes kjol. Som jag tycker lite kan räknas som klänning… Nu fixar jag bäst, förmodligen bara, de av maxivariant men iklädd just detta denna dag kunde jag inte låta bli att undra varför jag envisas med byxor jämt. Kjol är ju najs… riktigt najs! 
Vilket känns som ett smart drag att komma till insikt med i sommarens absoluta slutskede… Som med en annan ”typ av ha-på-sig-grej” som jag har som plan att premiära imorgon. Så det får ni se då. Och däremellan tänkte jag kasta ut en slags rapport från dagens utflykt. Mycket att stå i här alltså… :o) Men Tjing för nu!

2 kommentarer:

  1. Snygg dagens det där och själv är jag tvärtom, det är bara klänning och kjol här.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Jag skulle vilja köpa den kjolen av dig. Chatarina

    SvaraRadera