Powered By Blogger

fredag 2 augusti 2013

Hur mår jag, egentligen?

Den frågan har jag fått ett otal gånger den senaste månaden. Och ni får absolut inte tro att jag inte bryr mig, inte blir glad, eller uppskattar er omtanke, era frågor hur jag känner mig, för det gör jag. Som fan! Men! Imorgon är det fyra veckor sedan mitt äktenskap gick i graven för gott och jag har varje dag sedan dess mått bra, bättre än alla andra dagar detta år innan dess, allra mest bara varit glad, burit på hopp, känt en enorm befrielse. 
Fast det känns som att hur jag än försöker påvisa det så möts jag av skepsism. Som att det inte går att känna så. Och det är möjligt att det är lite udda, annorlunda, ovanligt. Men för mig är det sant. För det är så mycket bättre att vara själv än att vara så kallat tillsammans med någon annan och känna sig ensam… 


Och därför symboliserar loggan, som sitter på armen på Odd Mollys grampa shirt som jag provade igår alldeles klockrent mitt aktuella sinnestillstånd. Bokstavssammansättningen, fjärilsvingarna… Jag lovar, på heder och samvete!... Såklart finns det en massa jobbigt, rent praktiska saker att lösa och ordna, men det betyder absolut ingenting i jämförelse!... Okej? :o) Kram! Kärlek & Respekt!

10 kommentarer:

  1. Amen! Pöss på dig! (Olle var briljant!)

    SvaraRadera
  2. Ja ibland är det inte så lätt att övertyga folk om att de inte vet det som de tror sig veta.
    Fortsätt må gott du!

    SvaraRadera
  3. Stor kram - jag vet att du mår bra :)

    SvaraRadera
  4. Jag har inte känt dig värst länge men förstår helt klart det du beskriver. Under den tid vi känt varandra så har detta egentligen pågått och du har kunnat bearbeta det efterhand. Även om det är trist det som händer så är det så att även trista saker kan lätta på trycket liksom. Att få veta, ta ett beslut och gå vidare utifrån det. Hoppas vi ses snart! Kramis

    SvaraRadera
  5. Så skönt att höra!
    De praktiska sakerna kommer att ordna sig också inom sinom tid.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Good 4 U!!! Starkt och enormt bra att du ser det så, inte för att man inte kan ha sina dagar för det...men Uptomism är en mycket bra grund att stå på;) Kram o tack för visning i tidigare inlägget, gillar dem.

    SvaraRadera
  7. Good 4 U!!! Starkt och enormt bra att du ser det så, inte för att man inte kan ha sina dagar för det...men Uptomism är en mycket bra grund att stå på;) Kram o tack för visning i tidigare inlägget, gillar dem.

    SvaraRadera
  8. Tackar och bugar! Och Sanna du har helt rätt! Kram på er allihop!

    SvaraRadera