Powered By Blogger

torsdag 22 augusti 2013

En uttråkad roar sig och två ting jag lärt mig denna dag

Jag vet att de inte är lönt att ondgöra sig över sådana petitesser som tågstrul, men det blir så i alla fall. För det snor så jävla mycket tid. I onödan. Tid jag hade behövt till plugg, städning, vovve och katter, matshopping, kompisdejter… Ja jag blir frustrerad när tågstrulet slår till. Ibland även en smula vanmaktsuttråkad, vilket kan leda till projekt tokokynnesplåta genom rutan. Och då kan det bli lite så här:


Fast allt har inte bestått av meningslöserier denna dag. Jag har till exempel även fått lära mig två saker. Den första att jag är överambitiös vad gäller pluggandet. Vilket jag som arbetslöshetslooser ser som ett bra tecken. Jag vill, jag kan! Och för det fick jag ett A till idag, för nya inlämnade uppgifter, om anatomi... :o) Dock måste jag tagga ner för att hinna. För hinna = betyg, som jag vill ha, och behöver. Eftersom jag är en allt-eller-inget-person har jag lite att jobba på där alltså… 

Det andra jag fått veta denna dag är att morgontofflor = jul. För det säger Åhlens, som därmed inte marknadsför den varan vid denna tid på året… Joråsåatt, går ni runt med morgontofflor på fötterna nu så vet ni att ni gör fel… Tjing för idag!

3 kommentarer:

  1. Fasen vad duktig du är och i brist på tofflor, rekomenderar jag raggsockor. Ett av de 5 bästa plagg som någonsin uppfunnits! ;) KLem

    SvaraRadera
  2. Hej!!!Mycket bra jobbat!Men...sluta kalla dig för "det där."Klart du vill o kan,har väl aldrig varit snack om annat?Du är inte arbetslös för att du är en looser?!!Så mycket vet jag.Jag blev också arbetslös under tiden jag kämpade mot cancer.Butikskedjan lades bara ner,sådär från ingenstans.Loosers är dem som inte vill jobba,de som fifflar.Jag läser din blogg för att du inspirerar,entusiasmerar och får mig att skratta!Framförallt är du en fantastisk stark kvinna..Så jag vägrar "höra"dig säga så(jo,jag vet att af kan få en till att känna så,men vi vet bättre)Och det kommer bli bra!Ang morgontofflor vill jag rekommendera Dk,Fötex bl a.Lite annorlunda där pga värmekostnaderna ;-))
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  3. Inga tofflor här trots att jag blev nyfrälst på jul förra året ;)
    Kramar från en som beundrar dig!

    SvaraRadera