Powered By Blogger

söndag 25 augusti 2013

Att känna att jag bara måste reklama lite

Det är inte speciellt ofta jag restaurangshoppar. Mycket för att jag sällan blir så imponerad av maten som jag skulle vilja. En sak att vara medioker vid grytorna själv, mindre skoj när jag bekostat bra mycket mer än det dubbla för någon annans lika dystra kokkonster... Men! Det finns undantag. Och ett alldeles strålande sådant lät bästa kombatant Helen mig stifta bekantskap med idag.


King of India i Kristianstad (finns i Växjö också). Galet godaste maten jag ätit på bra länge! Kan till och med drista mig till att säga perfecto... Tillika grymtrevlig personal (och ganska snygg, om jag nu ska blanda in min singelsjuka sida en smula också...). Ja helt enkelt så megabra på alla fronter att jag kände att jag bara måste reklama lite... så ni inte missar om ni får chansen att käka där... Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Japp den är strålande!
    Vi får fixa hund- och barnvakt så vi kan sitta där länge... =)

    SvaraRadera
  2. Indisk mat is da shit! Tillbringade ett nyår på ett sånt ställe för länge sen. Med i sällskapet var en kines uppfödd i Indien. Han beställde in en massa olika rätter som han tyckte vi skulle smaka. Jäklar vad gott det var! Det roliga var väl att han sa åt ägaren att vara försiktig med kryddorna i vissa rätter eftersom vi inte var så vana. Hade nog kunnat spruta eld ändå;) Kram

    SvaraRadera