Powered By Blogger

tisdag 13 augusti 2013

Dagens ena stass & Andreas får snällt vänta


Ja min Friskis-stass denna dag, den civila hamnade nämligen aldrig på bild. Skandalöst nog… ;o) Har även lite dåligt samvete för att den som är tänkt att vara min ständige trotjänare just nu har fått ligga relativt orörd och övergiven. Denna:


Som har att göra med den där valideringen jag är involverad i för tillfället. Och som innebär att Andreas snällt får vänta. Ja Lundstedt, hans bok ”Mitt positiva liv”. En i taget liksom. För jag är tillräckligt yr och förvirrad ändå än att försöka hålla två slags litteraturer i luften samtidigt… 
Då det har varit en smått bisarrgalen dag här idag, tröttheten är på topp, jag har inte ett vettigt jota att skriva om och dessutom ska jag upp tokigt tidigt imorgon så sätter jag punkt för idag. 
Ja just det, jag har förresten sänkt priserna i min smyckesbloppis, som ni kommer till genom att klicka HÄR. Nu var det alles för idag... Tavke care därute! Kram!

4 kommentarer:

  1. Coolt! Några frågor så hojtar du på syster jag. =)
    Andreas har all tid i världen att vänta.

    SvaraRadera
  2. Kommer att gå sketabra det där bara du blir lite varm i kläderna! Vårdjobb finns i parti och minut här i mina trakter. Du kan få dela rum med lille V;) Kram

    SvaraRadera
  3. Men vad spännande! Det där kommer du att fixa:)
    Kram

    SvaraRadera