Powered By Blogger

torsdag 8 augusti 2013

Inte helt fy skam i alla fall

Om jag var på värsta skithumöret i förrgår är det ingenting mot vad Sj är idag. Eller igår eftersom midnatt visst är passerat... Skulle krävas romanutrymme för att återge allt så jag nöjer mig med att säga att det tog dubbelt så lång tid att landa i metropolen i eftermiddags, vilket i siffror blir 80 minuter istället för de ordinära 40. Och när jag gav mig i kast med samma transportföretag nu i afton möttes jag av texten inställt bredvid "mitt" tåg. Men efter lite spontant genomförda turer med just tåg hit och dit ser det trots allt ut som att jag kommer att nå boningen före gryningen i alla fall. Och jag har dessutom helt orörd litteratur som sällskap...


... boken jag velat läsa ett tag, så det är inte helt fy skam... :-) Och eftersom jag tillika haft några alldeles underbara timmar mellan tågfadäserna så är jag ganska lycklig ändå. För det var lätt värt strulet. Vad jag menar med det förtäljes senare under dagen. Eller så kan ni få veta redan nu, om ni knatar in hos Flippis. Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Det var hur mycket strul som helst till Hässleholm i går också. Tydligen hela Skåne så jag kan skriva under på hur skitjobbIgt det var! Helt överfullsatta tåg också, var det samma för dig?
    Mvh Birgitta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, galet mycket folk även så sent på kvällen. Hörde också att de haft strul i hela Skåne hela dagen. Hoppas det inte upprepas varje dag för jag ska börja pendla på måndag :o) Kram!

      Radera
  2. Ja det är onekligen lite så att man längtar tillbaka till när SJ var SJ och sköttes av statsanställda gubbar som var stolta över sitt jobb och allt fungerade.

    Jag läste ut Andreas bok igår. Väldigt öppet och ärligt skrivet och lite nostalgi på köpet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade en sådan granne när jag var liten, en SJgubbegranne och han var mycket stolt, nästan så man trodde han både ägde och drev hela SJ själv :o)
      Har inte hunnit så långt i boken än men gillar den hitintills. Ett ämne som berör mig mycket också ju. Kram!

      Radera
  3. Hej Josanne!
    Jag kontaktade dig för ett bra tag sedan ang dina bomullsunderklänningar fr Odd Molly. Åkte sedan på semester men undrar nu om du har ngn kvar i strl 1 (helst rosa) och vad priset är i så fall.
    Jag fick din mailadress men kan inte hitta den.
    Hälsningar Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. De rosa är tyvärr sålda, trodde inte du var intresserad när jag inte hörde av dig. Men har en grå och en lite chalkig kvar i storlek 1. Pris 225:- styck hade jag tänkt. Min mailadress oddjosanne@gmail.com. Kram!

      Radera
  4. har Andreas bok här hemma...ska börja läsa den ...
    Jobbigt med tågstrul.....verkar hända allt som oftast!
    Kram Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det har varit tågstrul varje gång jag åkt på sistone. Hoppas på bättring för jag ska börja pendla på måndag. Kram!

      Radera