Powered By Blogger

lördag 17 augusti 2013

Ganska fascinerande det där med människors reaktioner

Som ni kanske sett i kommentarsfälten här så har jag fått en beundrare på halsen. Någon (möjligen några men jag tror på en och samma person…) som mår lite dåligt över hur min kropp ser ut och nu tydligen även vilken slags förhållande jag har till min exman. Stackars patetiska människa! Som försöker något i stil med att göra mig ledsen, upprörd, äta mig fet… Men se det blir ingenting med något av det! För jag tar intresset som en komplimang istället. Går liksom inte att göra något annat när en person tar sig den tiden, lägger den energin på att hålla så mycket koll på någon, i det här fallet mig… så i alla fall i mina ögon tyder det på att jag är rätt så jäkla intressant, till och med en smula viktig… :o) 


Överhuvudtaget så är det ganska fascinerande det där med människors reaktioner. Som jag fått känna på ganska ordentligt nu i och med skilsmässan. Dels de som genast hört av sig, erbjudit stöd, visat sig vara riktiga vänner. Och ni var väldigt många, till min stora förvåning för vem skulle bry sig om mig liksom… Ni eftersom ett stort gäng av er läser här och fy satan vad jag älskar er!... 
Sedan finns det de som vet men inte låtsas om. Alls. Som inte säger ett ljud och uppträder som om ingenting hänt. Lite konstigt kan jag tycka men okej ändå. Och så då de andra, de som undviker mig, inte ser, inte ens verkar känner igen mig… Vad fan har jag gjort dem liksom?... Fascinerande. 

Så även att så många har så mycket problem med att vi gått skilda vägar som par men fortfarande är vänner. Riktigt skitbra vänner till och med. Kan inte riktigt fatta hur det kan vara så provocerande, störande, källa till upprördhet… Fattar ni?... Kram, Kärlek & Respekt!

10 kommentarer:

  1. Otroligt vad märkliga människor det finns! Och vad lätt det är för dem att sitta vid sin skärm och vara anonyma och skriva vilken skit som helst.
    Bra att du inte bryr dig!
    Ha en skön helg! Kram!

    SvaraRadera
  2. Amen to that! Ha en finfin lördag! Kram

    SvaraRadera
  3. Att folk bara orkar bry sig.

    Tycker det är jättekul att ni har ett bra förhållande till varandra även nu.

    Om nån tycker det är konstigt så är det inget mot vad de skulle tycka om mitt förhållande till ex o ny fru.

    Min sambo är på Falurockstad med min före detta man, de delar till och med hotellrum. Observera att de inte kände varandra innan jag träffade min sambo utan lärt känna varandra på våra exfester.

    Vi bjöd nämligen våra ex med ny respektive inkl alla ungar på fest förra sommaren och sen har det rullat på, lite tomten är far till alla barnen. :))

    Fortsätt du umgås med ditt ex så mycket du vill.

    Kram kram

    Ps. Nu ska jag sms: a Linda och berätta att sambon pratade med Ralf i går så hon blir lite avis. Alltid kul att retas lite. ;) ds

    SvaraRadera
  4. Du är grym kvinna. Jag tror sådant här bara visa vilka vänner som är värda att satsa på. Jag satsar gärna på dig och hoppas vi kan ses snart. Kramis

    SvaraRadera
  5. Du är en väldigt viktig och fin person som jag vill lära känna mera och oftare. Hoppas vi får till en bra höst. Som grynet, ta ingen skit.
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Nej det är märkligt och tänk så mycket tid dessa människor lägger på detta. När de istället kunde umgåtts med sina barn, sina vänner, varit ute i solen eller njutit av livet.
    Jag slutar aldrig förvånas.

    Väldigt provocerande när man inte hatar varann för att man separerar. =)

    Ha en skön lördag!

    SvaraRadera
  7. Konstigt vad vissa lägger energi på, förstår inte hur de orkar...

    Underbart om man kan vara vänner efter en skilsmässa! Och härligt att du verkar må bra!

    Kram

    SvaraRadera
  8. Ojoj vilka människor det finns. Tur det finns riktiga vänner.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Ingen tjänar på att vara ovän. Bara energitjuv. Du gör precis hur du vill och det gör du helt rätt i!
    Kram
    Jeanette

    SvaraRadera