Powered By Blogger

onsdag 14 augusti 2013

En jag inte räknat med & en det var fel att vara skeptisk om


Vinterpjuxen på denna dag har ni redan sett, och stickade tröjan. Men idag blev även dagen då jacka åkte på. Och! Inte minst att jag av frystekniska skäl tvingades stänga fönstren här hemma, flera veckor efter att de hamnade i öppet läge. Tillsammans hela fyra aspekter som jag inte räknat med, som gör mig ruskigt rädd att hösten tagit över för gott nu… 
En tanke så genomvidrig att jag genast släpper det ämnet och knallar över till något kul. Som i Mollyn jag Traderade i helgen. Och fick hem idag. Denna rosa:


Tenfold knit. En kofta jag spanat på i verkliga livet hur många gånger som helst men ändå varit skeptisk till. När den nu uppenbarade sig framför mina ögon i annonsformat fick jag nytt blod till att den nog är ganska snygg i alla fall. Speciellt den här varianten. Men det var ändå med lite jag-kan-ju-ha-helt-fel-nervositet som jag slutligen klickade. Men det känns som att det enda jag haft fel i är att vara skeptisk. Because I love it! 
Och den är inte så kort som den ser ut när jag flaxar iväg armen uppåt för bildtagningen heller, den går ner till ovankanten på jeansen i oflaxigt tillstånd, perfekta längden enligt mig. Så vet ni det också… Nu ska det nog försökas sovas här. Ögonen går i kors och hjärnan är totally urblåst… Så Kram & Gonatt för idag.

6 kommentarer:

  1. Ja fy faaan! Här har fönstren stängts med efter att ha stått öppna sen midsommar.....Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, använda H. ordet gör jag ICKE!!! F ö är koftan superfin och lite habegär väcks allt.. Sov gott, Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förlåt... det var dumt av mig att använda det, för det kan u kanske framkalla ännu mer av det där h... tar tillbaka det genast... ;o) Kram!

      Radera
  3. Det är bara supersnygg!! Gillar den och du passar jättebra i modellen. Men heter den inte Roberta Blackgoat?
    Kramar och hoppas du haft en fin dag

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm... jag hittade produktbilden på den när jag sökte på Tenfold men du kan ju ha rätt, får googla på det också... :o) Kram!

      Radera