lördag 12 oktober 2013

Tråkig, innan svetten och husbehov - bilder från min dag


Varit på gymet och pass-sammanstrålat med snygga Bumsarina. Käkat standardfrukost, vovvenadat och ärenderondat på stan. Där jag var fett sugen på att slå till på blond hårfärg, men lät bli och tråkade mig med dark brown istället, testade långärmat att ha på gymet då det har börjat bli kallt innan svetten tittar fram och så var jag ännu lite tråkigare när jag shoppade en flaska vin som födelsedagspresent. Och japp, en flaska för eget husbehov. Och sedan vovvenadade jag och Ajax igen och spanade skyltfönster... Och det vad var som lyckades hamna på Instagram idag… Peace out! Kärlek & Respekt!

5 kommentarer:

 1. Bra du inte köpte blond färg :-) <3

  SvaraRadera
 2. Nä det är ändå inte sant att blondiner har roligare. =)
  Lilla Bananapan är ju ljuvligt söt.

  SvaraRadera
 3. Jag är djupt tacksam över att du inte köpte den blonda färgen. Hade kunnat blivit en rätt märklig utveckling av det ljusa på flera lager mörk färg! Typ orange, gul eller kanske båda;) Gå till salong om det ska göras please! Kram

  SvaraRadera
 4. Du är riktigt på G nu med träningen. Härligt!!! Avis som bara den. Kör på med enbart gym för tillfället. Träning det med förvisso, men Gruppträningen känns ändå mycket roligare. Men jag kommer igen. Snaaart hoppas jag. Kram fina du =)

  SvaraRadera