Powered By Blogger

torsdag 31 oktober 2013

På spanartur i Lindesbergs schysstaste butik

Det är lite tidsfattigt här just nu. Vilket drabbar bildfixerierna vad gäller helgens skörd. Men det kommer rapporter. I promise. Fast först lite inredningsspanande. Från i lördags och en butik i Lindesberg. Och inte vilken butik som helst utan en med en otrolig mängd megaschyssta prylar, och det till lika megaschyssta priser. Detta är bara en liten bråkdel av det som tilltalade mitt villhasinne riktigt rejält:


Kan vara världens sötaste temugg, som hade gjort sig ypperligt med kompisar i...


... världens sötaste muggställ. Jag hade inte tackat nej till ett rosa kakfat heller, vem hade liksom inte behövt ett sådant?


Egentligen är jag inne på gigantklockor, och riktigt grova krokar, men dessa i lite nättare format hade ändå lätt kunnat få plats i min boning. 


Ljuslyktor i en för mig helt ny modell. Mönster inne i koppen vilket ger fint sken. 


Och eftersom jag är någonslags ljuslyktefanatiker kunde jag inte låta bli att även dreggla lite över dessa skapelser. Eller för den delen...


... denna fågelbursinspirerade sak med en glaskoppsanordning för just värmeljus inuti. Cool. Precis som...


... detta djur, som dock Gunnarsson var lite mer inne på än mig, jag föll för en betydligt barnsligare variant:


Och nu när jag ser den igen så kan jag inte låta bli att lita ångra att den inte fick följa med till Skåne. Vilket inte heller dessa sötnosar fick...


Dessa hänglyktor är ett annat ångraobjekt. Medan bänken här under faller in under kategorin skulle vilja ha i min hall så mycket att jag nästan skulle kunna göra vad som helst för att få:


Och då vi ju befinner oss i oktobermånad så tycker jag att det är hög tid att stoppa in ett litet inslag av jul här också:



Och bara för att de var lite smått oemotståndliga, och jag även detta år kommer att jobba på mitt projekt att lära mig gilla julen så bor numera den i mitten i min boning. Och mer än så hade jag inte att visa er. Så Peace out & trevlig torsdag!

5 kommentarer:

  1. Vi har samma smak för allt du visar skulle jag vilja ha också. :-)
    Ha en bra dag!
    Ylva

    SvaraRadera
  2. Ja den där bänken.....Jäklar vad den skulle göra sig här:) Pållen med....Kram

    SvaraRadera
  3. Kan man ha för många ljuslyktor egentligen? Jag blev förälskad i de där små grå fåglarna, Lindesberg nästa.
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Wow så fina saker! och den där "barnsliga" hästapållen har jag fast i annan färg. Julspaning kan man alltid hålla på med men även irritera sig lite på att det fortfarande är för tidigt. Och sluta shopsa ljuslyktor, du vet vad jag har sagt om det! ;) kramar

    SvaraRadera
  5. Detsåg ju ut som en trevlig affär, jag hade en favorit i Linde tidigare som är nedlagd nu kansk skulle kolla upp denna nästa gång jag hamnar i metropolen! Här kommer ett tips på en gunghäst från min favorit webshop när det gäller inredning http://www.oscarclothilde.com/se/helgeandsholmen-dekoration-prydnad-gunghast-tra

    SvaraRadera