tisdag 8 oktober 2013

Dagens grå tant som har färgat tillvaron på 2 andra sätt


Munkjacka av skinn – flera år gammal märke Bogden, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, orange, bomberjacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, mid grey, jeans – Please färg espresso, pjux – Ash Quick, black. 

Snudd på helgrå tant. Vilket inte är lika med att sinnet besitter samma färg. Tvärtom! För det har jag lyckats sätta färg på med två vitt skilda grepp idag. Den ena var att gå på mitt första step-pass sedan den där gången för lite mer än ett år sedan då jag fattade noll och sa aldrig mer, vilket jag sedan bröt när jag började den där stepkursen för ett par veckor sedan (som är sista gången på fredag). Men idag var det premiär på ett helt pass. Med bästa träningskompisen men en dubbelnervös premiär. För 1 skulle jag fixa att hänga med alls i alla svängarna och 2 skulle jag, den vidriga rökaren, ha kondition till 55 minuters hållande på… Jag grejade inte alla stegkombinationer helt felfritt (långt ifrån) men ändå tillräckligt för att känna mig skitglad och nöjd. Och konditionen höll ta mig tusan hela vägen, med viss hjälp av tokenvishet, men ändå… :o) 

Det var den ena färgsättarsaken. Den andra, som lätt toppar den första, och det mesta annat också för den delen, är den resa jag bokade idag. Med avfärd om 2,5 veckor, till en liten plats norrut där jag aldrig har varit förut och som jag bara toklängtar efter att få åka till. Nu tänker jag spela dumsvår och inte säga vart, inte än i alla fall, mest bara för att det är kul att hålla på sig lite ibland… ;o) Men vill ni gissa så får ni såklart lov att göra det… :o) Kram, Kärlek & Respekt!

2 kommentarer:

  1. Himla gott när man får till det! Jag har träff med roddmaskinen i morgon. Har blåsor i ena handen sen sist, får nog investera i nån slags handske! Trevligt med roadtrip:) Kram!

    SvaraRadera
  2. Du är snygg! <3

    SvaraRadera