torsdag 17 oktober 2013

Men jag snöade istället in i en helt annan slags butik

Jag begav mig egentligen ut på byns shoppingstråk i hopp om att lokalisera någonslags väska med packutrymme nog för en helgs bortavaro. Men jag snöade istället in i en helt annan slags butik. Och helt andra slags pryttlar. Sådant som en stickad kofta jag varit nyfiken på ett tag, drömväskan som såklart var en sådandäringa Campomaggi med prislappar som enbart är konstruerade för miljonärer. Jag spanade ljuslyktor och krukor, najsigt porslin, roliga armband och pjux med skallar som det skrek Linda G om. Och jag tog bilder på hela klabbet som jag kastar in här innan jag snabbt återvänder till tv och finalen i Kockarnas kamp. Spännande… En sak till förresten; det blev inget shoppande av helgåkabortväska för mig idag, så är det någon som har tips på var det finns schyssta lagom stora sådana, billiga helst, så får ni gärna hojta... Peace out! Kärlek & Respekt!

12 kommentarer:

 1. När jag har vunnit på lotto ska jag investera i en Campomaggi. Och bootsen, vill ha! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här, med lotto, och kul att jag hade rätt med pjuxen... även om det var helt uppenbart att de kallade på just dig... :o) Kram!

   Radera
 2. Förresten, bra väskor brukar sportaffärerna ha! Kolla Stadium!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kollade lite på just Stadium och hittade några schyssta till bra pris där så det får bli ett återbesök innan nästa helg.

   Radera
 3. Det där var riktiga Lindastövlar. Snygg kofta förresten.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst var det, superfina och hon hade gjort dem ännu snyggare... synd man inte är rik... :o) Kram!

   Radera
 4. Svar
  1. Märke: Sixtydays, finns hos Selected style bland annat. Superskön kvalitet dessutom, utan minsta kli... :o) Kram!

   Radera
 5. Snygg väska önskar också en lottovinst:)
  Har du varit och provat några Fira kläder? Har inga i närheten där jag bor som säljer dem. Tycker att det är så svårt med storlek, jag brukar köpa samma som du provar och det brukar bli bra:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller flera lottovinster så man kan dela ut sådana till andra som vill ha också... :o)
   Nix jag har inte provat Fira (på lääääänge) men kan absolut göra det, lite nyfiken själv också ju nu när du påminner mig :o) Något speciellt du vill att jag ska prova? Kram!

   Radera
 6. Vad snäll du är:) jag har spanat in två koftor från Fira på nätet kommer inte på namnet just nu. Sedan finns det en fin blus Cia lace heter den.
  Trevlig helg
  Kram
  Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra då gör jag vad jag kan för att testa dem du nämner. Ska försöka hinna imorgon, blev ju själv väldigt sugen på en Firaprovning nu... :o) Kram!

   Radera