Powered By Blogger

fredag 22 november 2013

6 stickade tröjor med bling by Gina

Glömska. Eller om det kallas förvirring, kanske snurrighet... I vilket fall är det en del av min vardag. Vilket gör sig påmint på lite olika sätt, som till exempel nu, när jag plötsligt bara råkade snubbla över bilderna från provningen jag gjorde i förrgår. Som började med en tröja jag fick syn på, och blev lite småintresserad av, när jag och Anna snabbkikade in på Gina Tricot i lördags. Och som alltså föranledde ett återbesök med provning. Av den och några till. Alla stickade tröjor med inslag av bling. Bortglömda, bortförvirrade, bortsnurrade… Till här och nu:


Silver knitted sweater, sílver 399:- Storlek XS.


Elin top, lt greymelange 249:- Storlek S.


Erin jacket, black/ lurex 299:- Storlek S.


Tyra knitted sweater, black/ silver 249:- Storlek S.


Hanna knitted sweater, cornelia pink 199:- Storlek XS.


Hanna knitted sweater, black 199:- Storlek S. 

Och som vanligt: undrar ni något så fråga gärna. Så kan ju jag jobba på att bli bättre på att svara… hmmmrff… Nu blir det dock till att jobba på sömnen, då det vankas finutflykt imorgon. Och till en sådan vill jag såklart vara pigg… Gonatt!

2 kommentarer:

  1. Erin o Thyra tyckte jag såg fina ut! Tänk att jag aldrig varit inne i en Gina Tricot butik!! T o m min mamma handlar ju där emellanåt. Hmm, underligt tänker jag om mig själv.. Önskar dig en supertrevlig lördag med din dejt!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  2. Erin kan få bo här. =)
    Har de öppet på söndagar tro?

    SvaraRadera