måndag 18 november 2013

Om att göra ett slags förtydligande

Såklart att Odd Molly-prylen drog med sig vänskap! Det finns ett par stycken jag förmodligen aldrig hade fått en chans att träffa om det inte vore för blogglandia och som jag definitivt ser, uppskattar, älskar som riktiga vänner. Mer än många jag mött på andra sätt. En vänskap som förhoppningsvis stannar kvar för livet!


Det jag menade i förra inlägget är det som syntes vara vänskap men som försvann samtidigt som klädintresset gjorde det. Att det var mer en gemensam sak än något djupare. Och inget fel i det, man träffas, har en sak gemensamt och när den mattas av gör kompisskapet detsamma. Helt naturligt. Och därför borde det vara lika naturligt att erkänna det, inte låtsas som annat, tänker jag... Fast det finns även de som man inte riktigt fick en chans att lära känna men gärna hade träffat igen för man lite tror att det fanns mer än yta. Men när ytan är borta är chansen också det… Liksom… Förtydligande var det visst, hmmm… :o) Tjing!

3 kommentarer:

 1. Hej där igen!

  Jag hoppas att jag inte babblade bort mig där bland alla orden. Jag menade i vilket fall väl och kanske är det så att det har blivit någon sorts tomhet eller antiklimax efter intensiva är. Kanske växer och spirar det någonting nytt ur det här snart.
  Kramar igen

  SvaraRadera
 2. Men även det där låtsas-som-annat är ju en form av bekräftelsebehov.
  Att verka poppis är ju livsviktigt; det vet varenda highscholelev. ; )

  Nej Eva man måste inte ses ofta för att vara vänner. Flera av de jag räknar som bästa vänner bor långt bort och då är vi hänvisade till nätet.
  Inget fel alls i det.

  SvaraRadera
 3. Ramlade ur bloggvärlden pang, bom, brak...Vilket inte var meningen men det hände så mycket så det var så det blev. Den enda jag saknar är de där mötena som aldrig blev av, fick möjligheten att träffa två fina men aldrig dig... men livet är ju inte slut än och vem vet vad som händer i framtiden :) hoppas fortfarande att vi ska ses någon gång! Kram och lycka till med allt som du har för dig! Så himla härligt att se hur gott du mår!

  SvaraRadera