lördag 9 november 2013

En extrem inspiration, en superkvinna att beundra

Skadad (ja jag tjatar fett om min deformerade handled just nu…) och något förvirrad, i vanlig ordning, då det oftast tar någon eller några gånger på samma pass för att jag ska fatta, hänga med, göra rätt… Men! Så galet kul, så extremt peppande, något som sitter i ganska stenhårt ännu, 12 timmar efter funktional moves, specialpasset på Friskis&Svettis som jag var med på idag. Med grymmaste gästinstruktören, Emma Johansson från Nike team. En extrem inspiration, en superkvinna att beundra, med en sådan energi, utstrålning och styrka som jag drömmer om, och även försöker jobba på att lägga mig till med.

Och i ett försök att behålla den känslan har jag lånat lite bilder från en annan stark och vacker inspirationskälla, Anette. Bilder som kanske inte visar så mycket action men som i alla fall för mig vittnar om den glädje och kämparglöd som svävade i salen, den som är synonymt med allra bästa träningen… Peace out!


Fullsatt i salen.


Snyggisen jag lånat bilderna av, hon som tagit dem också, utom denna som faktiskt jag bär ansvaret för... och instruktör Jörgen, grym snubbe.Emma Johansson in action, vilken energi, vilken kropp.


Ser här att jag visst inte var den enda som inte riktigt hajjade allt... .o) 

3 kommentarer:

 1. Det är inte sunt att vara träningsberoende! Du är för mager. Ät och var normal istället för att träna!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du på fullaste allvar att man orkar träna så mycket utan att äta?! Det gör ingen! Och mager?! Den kvinnan har så jävla läckert arm och axelparti, muskler inte skinn o ben. Detta vet jag som har sett henne på nära håll och till och med tränat med henne!! Och hur står det till själv?! Eftersom du gång på gång är här och hackar. Hur mås det i själen?

   Radera
 2. Inget att bry sig om kära vän... du är så fin, så fin =) P&K!!

  SvaraRadera