Powered By Blogger

torsdag 28 november 2013

Dagens - som blev uttvingad till favoritbutikerna


Jag får ett meddelande av Anna om kundkväll i en av våra lokala favoritbutiker. Jag har sekunderna innan sett ett utrop om kundkväll i en annan butik. Och tänkt på henne. Så detta slags dubbeltänkande måste ju betyda att vi helt enkelt är tvingade att knalla dit. Till båda butikerna. Så då fick vi ju göra det. Först till Zebra.


Där vi vände, vred, klämde och kände på plagg av diverse slag. Konstaterade att det finns en del man skulle kunna tänka sig. Trots att vi båda har garderoberna fulla… Och trots den insikten knallade vi vidare till nästa kundkvällsöppna butik.  


Cirkus. Där spaningsproceduren upprepade sig. Bland massa schyssta kläder och supercoolaste väskorna. Till någon fick korn på bjuddelikatesserna.


Fast eftersom jag inte kunde stå där och pinsamhetsruffa godsaker hela kvällen knatade vi till en bar istället. Shit vad länge sedan jag var på en sådan kom jag på nu... Men jag kom ihåg hur man beställer i alla fall så då gjorde vi det. 


Sippade rödvin och pratade om livet i stort och smått, djupt och grunt. Och det var helt perfekt vad jag behövde, kände för, mådde skitbra av. Så som man gör i allra bästa, trevligaste, roligaste, mest okonstlade sällskapet.
Och hade jag inte varit så förbenat trött nu så hade denna så kallade rapporten kanske varit lite roligare, men nu är den inte det... Så god natt & Kram för idag!

1 kommentar:

  1. Kul fick en träff med kundkväll! Som de flesta håller jag sätta upp röda gardiner i rummen. Nya dukar på borden o kuddar i andra fodral. Går oerhört långsamt med infektion i kroppen. Imorgon börjar vi ta fram adventsljus o stjärnor mm. Hoppas du får en bra fredag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera