fredag 15 november 2013

Botad av svordomar, onyttigheter & lite dregglande


Nu har förbannade tanten klivit av krigsstigen. Fast jag står farligt nära den fortfarande. Och det krävdes en del för att jag skulle kunna slita mig från den. Sådant som att få till det personliga brevet, med stor hjälp av bästa kombatant, tackar och bugar megafint för det, att fotbollstippa och prata om sliskiga typer och schampoo som dödar med några coachingställekamrater.
Att frossa i snabbmat från hamburgerkedja och spana nya träningsskor på nätet då mina är så nära döden nu att det är riktigt synd om dem. Att svära över att jag inte hann ut och prova i fysisk butik idag och svära ännu mer över ihållande spränghuvudvärk. Fast allra mest över falnade löv under förruttning, eller höst överhuvudtaget egentligen, en jäkligt onödig årstid. 
Men ilskan har även botats av ett roligt test på FB, Darin på högsta volym, skyltfönsterspaning av lampor och fotboll. Jorå jag såg hela matchen Portugal – Sverige, och fick därmed manliga muskler att dreggla lite smått över på köpet. Och superfrasiga ostbågar. Och några skvättar rödvin.
Vet inte riktigt vilket som var bäst men det kan kanske kvitta… Men faktum kvarstår: att det är ett ganska hektiskt jobb att bota tokförbannade tanter… Tjing!

1 kommentar:

  1. Schampo som dödar?! Förstår att det är svårt att skriva personligt brev, svårt att skriva om sig själv sådär. Och skönt att du fick det gjort! Jag sket i både fotboll och Idol igår. Trots hunkiga portugiser;) Ha en bra lördag! Kram

    SvaraRadera