tisdag 12 november 2013

Dagens & när jag orkar som minst


Ja jag är lika körd som jag ser ut. Sådär tokmegatrött att ögonen går i kors, att jag får svimningskänslor när jag står upprätt, håller på att svälja hela kvarteret på grund av ständiga storgäspningar. 
Så förgrymmat utsjasad att jag tar mig till gymet. För jag vet att om jag inte gör det kommer jag att ligga utslagen i bädden exakt resten av det här dygnet och tänka på allt jag borde göra. Gräma mig att jag inte orkar, få ångest och känna mig kass... Går jag till gymet istället blåser bordetankarna bort, jag blir piggare och mår så mycket bättre sedan, när jag har fått adrenalinkicka lite. 
För det är så jag funkar, när jag orkar som minst är då jag behöver det som mest... Någon som är med på den linjen, eller har ni andra knep som funkar när ni är som allra jäkla tröttast?... Kan alltid vara bra med lite fler tips, tänker jag... Peace out!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Går på healing gör jag =)
  Fast träna är också bra - men inte idag när jag har feber.

  SvaraRadera
 2. Vila kvinna. Träningen ger bättre resultat om du är utvilad. Kramis

  SvaraRadera
 3. Håller med jag funkar lika dant men en liten vilodag vore nog inte fel ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kände mig supertrött innan jag med. Men nu sedan en månad tillbaka tar jag en snaps med Miovital varje dag (som innehåller både viktiga vitaminer och mineraler) som jag köpt på hälsokost. Smakar iofs apa men är pigg som en mört. Värt att testa, bra för både hår och naglar också. P&K

  SvaraRadera