Powered By Blogger

tisdag 19 november 2013

Inte riktigt känt att jag velat, förrän idag


En gång i tiden var jag en megafotbollsnörd. Som gick på matcher, även de på bortaplan, och ägde en flagga. Sedan flyttade jag från stan, kom tillbaka tre år senare men då var laget ett helt annat och framförallt hade Henke Larsson gett sig ut i världen så det var inte lika kul, jag tröttnade, la ner. 
Det var 20 år sedan och jag har inte riktigt känt att jag velat hänga live på någon match sedan dess. Inte förrän idag! Sverige – Portugal. Det hade varit magiskt att vara där. I alla fall nu, innan det är över, innan VM-drömmen är passé… Som jag tror men definitivt inte hoppas… Halvtid nu. 0-0. Vi får se… Tittar ni? 
Passé är även den här dagen, vilket är mer skönt än en förlust. En stentråkig skitdag helt enkelt. Så därför pratar vi inte mer om den… Peace out & Kram!

Båda bilderna är från TT

5 kommentarer:

  1. Tittar inte tycker fotboll är aptrist och för långsamt.
    Men du är välkommen på den där handbollsmatchen i Lund i december. ;)

    SvaraRadera
  2. Sport är precis som musik, bäst live! Men dom bästa matcherna jag varit på är dom min egen unge spelat:) Allt från liten 7-åring på handbollsplan till fjortisen i innebandymålet. Då är jag en megastolt morsa! Kram

    SvaraRadera
  3. Åh, jag tittade och det var ju väldigt spånnande där ett tag, men tyvärr.... Klem

    SvaraRadera
  4. Det var även spÄnnande!!!! Suck... ;)

    SvaraRadera
  5. Prövar en gång till, sen ger jag upp..
    Jo men visst är sport av olika varianter roligt! Gammal sport nörd som jag är.. Tittade naturligtvis lät det i vår lilla stuga. Har ju själv spelat för lääänge sedan. Hängt på Ullevi, stått utanför o sålt supporter prylar för att kunna se matcher gratis. Ja, jösses..känns som hundra år sedan!kram,
    Annelie

    SvaraRadera