Powered By Blogger

onsdag 27 november 2013

Mitt nyinflyttade året-runt-träd & tiggerier för att klä det

Jag tycker själv att det har blivit lite väl mycket övervikt på prylflashande här på sistone. Men väljer att blunda för det, i alla fall en stund till. För dels är det ju bara julspansläge en period om året och då gäller det att ligga i, och det är ju ganska kul att fotospana dessutom, tycker jag… :o) och dels vill jag visa, och lite dra in er, i mitt träd, ett slags året-runt-träd som tog plats i min boning förra veckan.


Ju mer jag tittade på det, tänkte på det, desto mer genialt insåg jag att det är. Och därför fick det flytta in. Jag vet att vissa kallar det smyckeshängare, men det skiter jag i. Denna är dessutom lite stor för det, 71 cm hög, 42 cm bred, så i mina ögon julgran i tiderna vi knallar in i nu, påskträd med hjälp av ett gäng kycklingar, tokmycket sommarpryttlar och midsommarstången är i hamn. Typ… Men först är det alltså juldress så gäller. Och då krävs det en annan klädsel än vad den har nu, jag tänker vitt och silver. Kulor, hjärtan, stjärnor, änglar, snöflingor, fåglar, kanske någon liten hängljuslykta, lite sådant vad som egentligen…

Ett lite småmeckigt projekt att hinna få till och framförallt dyrt. Så då fick jag en idé; jag tänkte helt enkelt agera simpel tiggare genom att fråga er om vill ni hjälpa mig att klä det? Om ni har något hängpynt i vitt eller silver som ni ändå tänkt kassera och skulle vill donera?... Så hade jag blivit superglad och trädet också gissar jag… Och så hade det varit så himla skoj att göra en så kallad kollektiv klädning, för jag lovar att alla eventuella bidrag kommer att hängas upp... :o) Peace out!

6 kommentarer:

  1. Jag är lätt på. När du kommer förbi en dag får vi leta upp något vettigt. Kramis

    SvaraRadera
  2. Jag skickar något till ditt träd, vad skoj. Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken jätterolig idé! Jag mailar dig!
    Trevlig eftermiddag!
    Ylva

    SvaraRadera
  4. Titta i din brevlåda imorgon <3

    SvaraRadera
  5. Kul idè och snyggt träd. Ska se om jag har nåt att bidra med, det mesta blev kvar i huset efter flytten........Kram!

    SvaraRadera
  6. Du har mail! Mia LR

    SvaraRadera