söndag 17 november 2013

Om att ha sjukt svårt att hitta nya

Jag behöver verkligen nya träningspjux, det är inget ljug eller snobberi som i att jag redan har sju par som jag tröttnat på. För jag har ett ynka par, kvarlevor från 80-talet, som har börjat falla sönder totalt. Bokstavligen falla sönder! Och att det gått så långt är till stor del för att jag har så sjukt svårt att hitta nya jag gillar. 
Var på Stadium igår och yrade runt, testade något kanskepar. Men så hittade jag ett par andra på deras hemsida. Så kallade crossfitdojjor. Som även funkar finemang på löpbandet, sägs det. Det är ju det där med dämpning som behövs vid springerier och inte dämpning som gör sig bättre vid typ gruppträning… 
Är det någon av er som kan det här lite bättre och har lust att bena ut i det så får ni väldans supergärna göra det! I alla fall, de jag gillade, trots att jag säger att jag absolut vill ha svarta enkla, utan krusiduller som detaljer eller färg, är dessa:


Hiss eller diss?... Sedan kommer jag att behöva schyssta löparskor också. I dagsläget var det ett par taskiga powerwalkvarianter som fick agera tjänstgörare under måndagens pw-tokerier och som får gälla en stund till. Tyvärr för skor är viktigt har jag fått höra så det blir till att satsa på ett par riktigt schyssta när ekonomin tillåter. Och då kan jag i nyfikenhetssyfte inte låta bli att fråga er: hur tänker och gör ni när ni väljer nya träningsskor?... Det var alles med svamlerier, för den här gången… Peace out! Och önskar er en trevlig söndag därute!

4 kommentarer:

 1. Kan inte ett skit om såna skor tyvärr. Behöver ett par riktiga löpardojor jag med men knallar iväg och låter nån som kan hjälpa till. Blir nog bäst så! Kram!

  SvaraRadera
 2. löplabbet där fick jag alltid superbrahjälp när jag skulle köpa löparskor och de var alltid så som jag ville ha dem.

  SvaraRadera
 3. Säger också Löplabbet - finns kanske i Malmoe???
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vet bara att om man tränar ca 3-4 ggr i veckan bör man byta skor 1 gång per år, Sen är stötdämpningen slut. Var rädd om ben och rygg. Du ska hålla länge ;-). Så gå och köp riktiga skor både till gym och till löpningen.

  Lycka till!
  Lotta

  SvaraRadera