Powered By Blogger

onsdag 20 november 2013

Två Zlatansaker, en skitbra, en sexig

Det gick ju inte så jäkla bra med fotbollen igår. Kanske inte helt märkligt när man har ett lag där en spelar fotboll, de andra leker clownskola… Nej, jag ska inte ge mig på att agera pinsam och okunnig hemmatyckare. Mer. Däremot finns det två Zlatansaker jag vill dra fram i ljuset. En bokstavlig och en bildlig. Den första är ett citat, ett utdrag från en intervju med honom precis efter matchen. En som jag tycker är klockren och som jag ständigt försöker jobba på, fast det är tufft och går sådär så bra att bli påmind. Vilket jag helt krasst påstår gäller fler än mig…: 

”Efter en sådan här förlust så man kommer bara tillbaka ännu starkare och det är det jag tänker göra” 
Bara så. Tänkvärd, eftersträvansvärd, Skitbra!... Den andra är det jag väldigt mycket, förmodligen allra först och allra mest, tittar efter när det kommer till vad som är sexigt på en man. Och drar riktigt fett på smilbanden när de ser ut så här:


Jag pratar armar. Med muskler i vad jag anser helt perfekt dos. Megasexiga! Ja det är lite sådant man kan lägga tid på när man har en smått överfull att-göra-lista som skriker efter uppmärksamhet. Så kanske dags att börja tysta den… en sak bara, en nyfikenhetsteknisk: vad är utseendemanlig sexighet för er?... Tjing!

7 kommentarer:

  1. Lite lagom med muskler, gärna tatueringar. Gillar även när dom har rakad skalle. Och mest av allt, självsäkerhet utan att bli odrägliga:) Och får jag önska mera så får dom gärna jobba i nån slags uniform. Eller köra lastbil, helvetes manligt tycker jag! Så känner du nån muskulös, tatuerad och rakad brandman eller lastbilschaufför runt 40 så kan du skicka honom till mig;) Och Zlatancitatet är ju klockrent! Kram

    SvaraRadera
  2. Du har väldigt Skitsnygga armar själv!!! <3

    SvaraRadera
  3. Ja du känner ju till min faiblesse för sexiga underarmar (med stickvänliga vener) och du vet ju vem som har handbollssveriges snyggaste sådana. ;)
    De får jag ju tyvärr inte se ikväll, men lite Zlatanarmar florerar ju
    Najs matchkväll på flera vis ikväll.

    SvaraRadera
  4. Hahaha Linda och jag kan helt klockrent ta varandra i hand :D
    Kramar

    SvaraRadera
  5. M, han sa många kloka ord i den intervjun, särskilt det du citerar. Och jag håller med dig, ett lag spelade fotboll, de andr spelade fult....och såklart är han sexig, nå´t så pass faktiskt, Klemar

    SvaraRadera
  6. Jag har faktisk inte tyckt om Zlatan, men nu när jag lyssnat mer på honom inser jag att jag var fel ute. Lagom med muskler är alltid sexigt tycker jag. Sen tycker jag att män ska ha stora händer av någon anledning jag aldrig analyserad:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Åhh, kul. Jag gillar lagom med muskler tror jag. Inte alltför mycket, men vältränade. Långa män. Humoristiska och smarta. Män som tycker om att munhuggas med mig. Det går jag alltid igång på. Kram

    SvaraRadera