söndag 17 november 2013

Gårdagens & beviset på att det sitter i glaset…


Vit tunnstickad tröja – A.d.i.n. e Raffa Battwing top, steel, jeans – Please studs, nero, jacka – Maze Wolverton, grey, sjal – Odd Molly Cascais scarf, multi, pjux – Ash Ryanna, black, halsband – Rock by Sweden, bälte – Cowboybelts.

… för det är ju inte direkt så att bredden plötsligt blev längd under tiden det tog att transportera sig mellan boning och Cirkus, butiken där bild 2 i ordningen är avfyrad… Som sitter på en vägg, min står lite lutad på golvet. Och det kanske spelar roll men nog inte énbart för på gymet är speglarna till synes väldiga likadana och lika fastmonterade på vägg, ändå är en ”smalspegel” och en annan ”fetspegel”… ett mycket märkligt fenomen, tycker jag... 
Ja det är lite sådant überintelligent jag funderar över när jag vaknar mitt i natten, med magsjuka… Vilket gav mig förklaringen till varför jag mådde ruggigt helknas i gårkväll och deckade tidigt. Så det får nog bli att ställa in de delar av dagen som inte innefattar att ligga i bädden, de flesta med andra ord… Så räkna med terrorbloggning istället. Har en del tjafs att kasta ut… Så är ni varnade… Tjing!

1 kommentar:

  1. Jag tror att du har den jackan jag vill ha så i fall du har någon bild där den syns bättre så får du gärna visa. Tack snälla!
    Lisbeth

    SvaraRadera