torsdag 7 november 2013

Dagens dejt på stan med vackraste favoritpreggot…

… som såklart är Sanna. Och ännu mer såklart är att när vi ses är besök på HM ett så stort måste att vi inledde denna regniga eftermiddag med ett sådant.


Någon fastnade på gravidavdelningen, någon annan snöade fullkomligt in i hörnan där pyjamasarna huserar. Och jag hittade en liten letad sak som fick följa med hem, som jag dock inte har bild på. Ännu. Men imorgon fixar jag fram en slags sådan då köpet även kommer att bli ett tips... Vad jag däremot kamerakastade mig över på direkten och med Gunnarsson i sinnet var dessa:


Och för den som så skulle önska och vilja, ovan nämnda Gunnarsson förmodligen ;o) fanns det även hårdmatchande attribut i form av...


... supermjuka pyamasbrallor och lika soft morgonrock. Vilket dock icke var vad jag, lite smått obligatoriskt, släpade med mig in i provrummet för det valet föll istället på något jag bättre skulle behöva, nämligen långärmad träningströja.


Supertajt och skrikfärgad. Vilket helt ologiskt fick mig att komma att tänka på ett annat plagg, i en annan butik, som jag har velat locka med mig in i en provhytt ett tag. Så då blev det som så att vi även hamnade i butiken bredvid. På Gina Tricot. 


En syn som inte är helt vanlig på mig. Förbannat ovanlig snarare, och det då jag tycker jag har alldeles för fula ben för korta kolar. Men i någonslags hopp om att det skulle ha gått över åkte denna alltså på för provning. Med fel pux. Och fortfarande fula ben... Vilket behövde lite tröstning. I fikaform. På favorithaket. 


Med favoritdrycken chai latte på sojamölk. Och på lyxlirarvis då även en...


... laxbagel blev inhandlat. och där satt vi sedan en bra lång stund, jag, Sanna och en väl dold men småsparkande Knodd. Och jag som aldrig direkt har umgåtts med någon gravid tidigare tycker det är superkul att lyssna på gravidprat...


... så det blev en del sådant men definitivt inte bara. och plötsligt var det dags att säga hej då. Alldeles för snabbt egentligen. För fasiken vad det bästaste stunderna alltid har en tendens att tokrusa. Jävla dumt det där... Kram & gonatt! 

3 kommentarer:

 1. Dom där pyjamasbrallsen ska spanas in i helgen! Och det är svårt att avgöra kjolens snygghet på dig när man bara ser benen;) Och inte för att du har fula ben utan för att man inte får nån helhet:) Mackorna såg ju snuskgoda ut! Kram

  SvaraRadera
 2. Du är fin i kjolen men ännu finare i tröjan, färgen passar dig väldigt bra!
  Önskar dig en bra fredag!
  Ylva

  SvaraRadera
 3. Tack själv för igår fina du. Tur jag inte helt tråkade ut dig med mitt gravidprat. Kramis från preggot

  SvaraRadera