söndag 3 november 2013

Bergslagenrapport – söndag med svett, snokande & saknad

Söndag 27 oktober. För exakt en vecka sedan. Och min tredje och pisstråkigt nog sista dag som besökare i residens Gunnarsson. Löjligt vad kvickt en helg kan skena … Men det fanns dock ett par timmar kvar. Då vi vaknade den morgonen och inledde med…


… köksbordshäng. Innan det blev dags att knata ut i det småskumma vädret och ta oss hit:Actic träningsplace. Som jag redan visat bilder från men det låtsas jag inte om utan flashar glatt löpbandet där vi inledde med en halvtimme av blandat snabbgående med spring, innan...


... Gunnarsson kastade sig in i en dejt med sin älskade roddmaskin. Och jag intog en crosstrainer innan jag fjantade loss med att bland annat försöka plåta mig själv samtidigt som jag stod i plankan... Vilket mest...


... kunde blivit tuttvarning, om jag nu hade haft några sådana att visa.


Nästan 1,5 timme senare kände vi oss dock nöjda med vår insats denna dag. Och knatade mot den Gunnarssonska boningen igen. Jag kunde inte låta bli att tycka att det är lite synd att vi bor så galet långt ifrån varandra för Linda är en jäkla bra träningskompis. En sådan där man inte behöver hänga varandra i hälarna eller ens prata men man vet ändå att där finns någon som peppar... Och så kunde jag inte låta bli att agera lite fototurist: 


Gråmulet och trist men fint ändå. Gillar småstadskänslan som genomsyrar hela stället. Skulle lätt kunna tänka mig att bosätta mig här. 


Väl tillbaka. duschade och en stunds soffhängande gick någon loss bland grytorna i köket medan... 


jag inredningssnokade runt med kameran. För de har så mycket fint och det känns som vi har ganska lik smak.


Och vips var man bjuden på godlunch:Och vips hade tiden hardcorerusat så pass att det bara återstod avsked på tågstationen. 


Och jag saknade dem redan där och då och gör nu också. Så absolut att jag gärna återvänder till denna lilla stad som har mer än vad man kanske tror... Kram! 

3 kommentarer:

 1. Ja nog fasen är det jobbigt att ha bästaste vännen så långt i från ........
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vi tar emot dig med öppna armar, det vet du! Och det kan behövas lite rock'n'roll bland rednecksen;) Kram

  SvaraRadera
 3. "Gillar småstadskänslan som genomsyrar hela stället. Skulle lätt kunna tänka mig att bosätta mig här."

  Är du inte klok på en fläck, det här är ingeeeeeeen kul kommun att bo i. Skulle lugnt ta mitt Gammelbo och dra till en annan kommun om det var möjligt, Lindesberg är bara så j-vla trist & fult. Känns verkligen som om de inte kan göra något rätt i den här kommunen.

  Linda är väl typ enda behållningen enligt mig då. :))

  Nää, endera bor man i stan (Lindesberg är ingen riktig stad om du frågar mig) eller också bor man på landet. Definitivt inte i något som är varken eller.

  Jaja smaken är ju som baken. ;)

  Kram kram

  SvaraRadera