måndag 11 november 2013

Milen – den stora hemliga anledningen till varför

Jag har egentligen alltid velat springa det där milslånga loppet i min by. Men sett det som spritt språngande omöjligt eftersom jag, sedan 13 års ålder, alltid varit en sådan där vidrig rökare = en med fetaste andningssvårigheterna och bekant med värsta näradödenupplevelsen efter ungefär fem ynka meter av spring... Varit!...


… för den 11 oktober vid strax före 15.30 draget, alltså på dagen för en månad sedan, slutade jag röka. Men nej, inte bara sådär, SÅ hardcore är jag inte, vi pratar trots allt 34 år med ett fett dagligdagsberoende… jag kör med substituthjälp, såkallad e-cigg. Som i sin nikotikkryddade form sägs vara förbjuden i vårt land så vi behöver ju inte prata så högt om just det, tänker jag… :o) 
Däremot kände jag ganska omgående, då den 11 oktober, att jag ville ha en utmaning, något som skulle få mig att aldrig mer dra ett bloss på en cigarrett. Och där kom den där (redan uttjatade) milen in i bilden. Så nu vet ni det! Och ja, jag är ta mig tusan ganska stolt över mig själv… Så det så!... ;o) Peace out! 

15 kommentarer:

 1. Yes, you should be proud of your accomplishment. Congratulations on 1 month smoke free. Well Done!!!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 2. Du är skitduktig!!;))
  Hejjjjja!!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 3. Hej där!
  Du är så galet duktig. All lycka i fortsättningen!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. ujujuj har aldrig rökt men det måste vara en bedrift att sluta efter så lång tid. Heja heja heja och du är så dj-la bra.

  SvaraRadera
 5. Du ska vara hur stolt som helst för det är banne mig inte en dans på rosor - vare sig att sluta röka eller springa en mil!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Grymt bra! Det är sååå mycket svårare att sluta röka än vad man kan tro, jag vet själv. KRAM!

  SvaraRadera
 7. Grattis! Bra gjort! Nu har du gjort den värsta tiden... Jag slutade för några år sedan efter många års rökande och det var de första veckorna som var värst.
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Grattis! Det svåra anser jag är att ta beslutet o fullfölja det som tänkts. Någon form av substitut hjälper ju till, vad man nu väljer. Bra jobbat!!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 9. Du är grym. Så kul att följa allt positivt som händer med dig just nu. Känns som du kan bestiga berg. Kämpa på. Allt kommer blir super. Kramis från heffaklumpen

  SvaraRadera
 10. Så himla bra gjort!
  Massa kram

  SvaraRadera
 11. Grattis jag tror att 1 månad är en stor seger! Bra jobbat! KRAM

  SvaraRadera
 12. Du är så jä.la bra!Stora kramen till dig!

  SvaraRadera