Powered By Blogger

lördag 30 november 2013

Varför inte köra på ett compact julfjollande?

Advent. Kräver någon form av adventsljusstake, om man nu känner för sådant, och det fick jag för mig idag att jag gör. Fast någonslags standardanordning med fyra blockljus skulle betyda svansar i brand inom loppet av två minuter så det går fetbort. Istället blixtrade idén upp om att nyttja trädet, året-runt-trädet jag tiggde julpryttlar till häromdagen. För varför inte köra på compact julfjollande, genom att kombinera gran med stake, typ... Tänkt och nu på väg att genomföras, därför kan jag härmed uppvisa representanten för den högaktuella första advent här:


Men eftersom det existerar fyra adventar så krävs fyra ljuskällor. En till har jag men saknar alltså två. De på andra bilden hittade jag på Granit under en mindre spaningstur idag. Billiga men inte speciellt roliga kanske… Vill dessutom ha fyra helt olika lyktgrunkor så minst en saknas fortfarande. Så! I vanlig ordning tar jag till greppet att fråga er, om ni har tips på lyktor, av mindre slag med hänganordning som ni tror skulle funka. I så fall får ni väldans gärna hojta! Och med dessa ytligheter förmedlade var detta alles för idag. God natt & Kram!

6 kommentarer:

  1. Jag har köpt små zinkburkar svarta med utskuret mönster, stjärna, hjärta och andra motiv. De hade kunnat vara jättefina. Jag har köpt dem i en designbutik i min stad men borde finnas i din också för jag tror dem är ganska vanliga. Har sett dem i någon tidning också men kommer inte ihåg vilken tyvärr.
    Ha det bra!
    Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hittade en liknande hemma som jag använt. Men tack snälla för tipset! Kram!

      Radera
  2. Dem var billiga också, jag betalade 30 kr styck för mina.
    Susanne (igen)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Schysst pris, och schysst pris är ju alltid bra :o)

      Radera
  3. Indiska så klart men där har du väl redan kollat?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara på nätet då den butiken inte finns i min by längre, bara i köpcentrat utanför stan, jävligt dumt nog... :o( Kram!

      Radera