Powered By Blogger

söndag 1 december 2013

Adventsljusstaken är komplett. På rätt dag

När jag har fått ett projekt på hjärnan så måste jag gå från a till ö på stört. Det funkar liksom inte att påbörja och sedan behöva inleda någonslags väntan för att det ska bli färdigt. Jag blir otålig så det kryper i såväl kropp som själ av att vänta, tokfrustrerad, och tappar snabbt intresset. Så! Projekt adventsljusstake var helt enkelt tvunget att nå final idag. Två lyktor fanns, ytterligare en rotade jag fram ur gömmorna i boningen i morse. Men den sista, den krävde en visit på stan. Och för att göra det så smärtfritt och billigt som möjligt begav jag mig till Granit, där jag hade en wrapp på 25:- (tack Sanna) och det var jämt upp och därmed underbart gratis för den som blev lykta nummer fyra, men nummer ett när vi pratar advent.


Japp, den jag kollade på igår och japp, jag kör på rebellordning när det kommer till vilken som bör tändas först. Bara för att det kändes trist att hålla sig till det uppgjorda traditionsreglementet. Och lite för att skoja till det då jag väl inte är helt nöjd med utseendet på den senast anlända. Men! Adventsljusstaken är komplett. På rätt dag. Bara en sådan sak… Att det sedan helst ska fixas och donas lite i dekorationsbiten räknas inte, inte idag i alla fall… Trevlig kväll därute! Tjing!

8 kommentarer:

  1. Jag tycker det ser jättebra ut! Kul att ha olika lyktor och kul med något som inte ser ut som det alla andra har. Fast nu vill jag också ha ett sådant träd (o:
    Trevlig kväll och kram!
    Ylva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul du gillar det, det gör jag också, desto mer ju mer jag ser det :o) Ja det är ett kul träd man kan göra mycket med så hoppas du också hittar ett :o) Kram!

      Radera
  2. Bra med olika åsikter o alternativ! Vem säger vad som är rätt o fel..har jag undrat!? Här har vi skapat en gemensam tradition som vi trivs med. Var o en är lycklig på sitt sätt, oavsett.
    Skön kväll!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag har undrat exakt detsamma. Vem har rätt att bestämma vad som är rätt och fel... Dödstrist om alla ska ha samma ju ;o) Kram!

      Radera
  3. Ja, jag tycker den är helfräsig och rolig som bara den! Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul du som är min stilgudinna gillar det, det gör mig mycket glad :o) Kram!

      Radera
  4. Så bra att jag kunde bidra även om vi inte träffats. :) Blev finfint ju. Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blev superglad när jag hittade att jag hade den så massa Tack igen kompis! Kram!

      Radera