Powered By Blogger

måndag 16 december 2013

Dagens - med attribut som andas tonåring...

... men det skiter jag i för jag blev nostalgikär i halsbandet när jag såg det i Malmö i lördags. Det väckte gladminnen från just tonåren. För det påminner om kasettband och hur man nitiskt satt och spelade in blandband från radio. Dåtidens hightech och ett av mina stora intressen. Då. För hundra år sedan :-) Peace out!


- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

  1. Ja herre g vem har inte suttit och spelat in från radion :) Känner mig plötsligt so 100 år ;)
    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur, minst 100, speciellt när man tänker på att det snart är 100 år sedan det ens fanns kasettband... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag satt och gjorde blandband från Tracks och blev förbannad över att Kaj Kindvall pratade i slutet av låtarna. Gravt irriterande;) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... det hade jag glömt men det har du ju helt rätt i, kommer ihåg det nu, så jäkla störig gubbe. Till och med så jag spelade över bra låtar för att han sabbade dem... :o) Vilket minne du har! Kram!

      Radera
  3. Vad är det för svart tröja eller blus? Fiiiiin!
    Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en bomullsblus. Från Odd Molly. Truelove blouse, almost black heter den. Om jag inte minns helt fel så kom den våren 2012. Kram!

      Radera
  4. Ja blandband är nåt dagens ungdom missar =)
    Sex Pistols och Carola på samma; bara en sån sak.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja det var en salig röra på de där banden. På ett kul sätt. Synd om man skulle hitta dem att de inte går att spela längre, eftersom det inte finns kasettbandspelare... väl? Kram!

      Radera