Powered By Blogger

lördag 14 december 2013

Billiga män, spontanprojekt & en nostalgitripp i småformat

Dagens utflyktsmål var Malmö. För dejt med saknad vän och bästa kombatant. Och instinktiva butiksbesök. Som för min del resulterade i följande inköp:


En glöggmugg då de jag hade tycks ha eliminerat sig själva från boningen. Pyts borta. Och såklart går det ju inte att dricka glögg utan glöggmugg, speciellt inte om man springer på en väldigt prisvärd sådan med söt snögubbe på (så nu behöver jag bara glögg också…). 

En liten sak i kedja som fick mig att snabbtransporteras till en av tonårstidens roliga sidor, och därmed falla så stenhårt att det var omöjligt att lämna kvar. Och därmed var inte det inköpet lika otippat som nästa, det som föddes ur det sekundsnabbt bestämda projektet som jag och kombatant nu har gett oss in i, då vi köpte varsitt. Nysta garn med tillhörande mönster. Så fortsättning lär nog följa på den fronten. 

Vilket det knappast gör med det förmodligen pinsammaste shoppet, det förmodligen galet singelsjuka sådana. I form av en kalender för 2014. Med baröverkroppade brandmän i… Fast det var billiga brandmän. Och jag behöver en kalender. Faktiskt… 
Vad vi tog oss för mer än att slösa pengar på nödvändiga saker kommer i rapportform här lite senare. I fall någon nu är intresserad av det… Tjing!

4 kommentarer:

  1. Haha! Brandmän piggar upp vem som helst så bra köp där tycker jag! :o)
    Nyfiken på smycket, diktafonbandet var kul så gissar på ett sånt, rätt? Nyfiken på stick eller virkprojektet också. Jag skulle vilja börja sticka igen så kanske du kan peppa mig att köpa garn jag också ;o)
    Kram
    Ylva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då kan jag avslöja att smycket är ett sådant band, som jag dock kallar kassettband i miniformat då det fick mig att tänka på sådana, man spelade in musik från radion på och var lite besatt av att göra... Stickprojektet är handledsvärmare (som nu finns på bild i nytt inlägg här). Måste fixa stickor också bara, Helst innan garnet möglar... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag hade gärna haft brandmän hängandes på väggen med. Eller haft en riktig kanske;) Mysko med glöggmuggarna. Fick fötter tydligen. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, fast de där männen är tystare och snällare, mer medgörliga och leende från väggen kanske... :o) Kram!

      Radera