Powered By Blogger

söndag 8 december 2013

Min dag i 4 bilder – konsert, dyngblöt & tantsjuk

Inget bakat. Minimalt med städning. För istället gav sig förkylningen lite extra till känna genom att hålla trumkonsert i otakt i min skalle, och om ni inte visste det kan jag berätta att sådana känns, de gör ont. Som fan! Så det har mestadels varit PimPim-läge på mig idag, ja på hela mitt gäng av fyrfotingar också för den delen.


Men då en av dem råkar vara hund och sådana vill gå ut lite då och då så har hon och jag även trampat överdrivet regnblöta gator. Och för att försöka undvika att ondgöra mig över regnet som rann i hela ansiktet, under jackan och ner i nacken, slog mot benen och gjorde jeansen dyngblöta så spanade jag skyltfönster. Och utsåg stadens coolaste, som utan speciellt mycket konkurrens blev det med herrarna i långkalsingar, det som tillhör Carlings. Och eftersom det fick mig att känna mig en smula tantsjuk så stillades den pinsamheten snabbt, och väldigt logiskt, genom att det shoppades hem pepparkaksmuffin. Från favoritfiket. 

Därutöver har denna dag mest innehållit ett par avsnitt Sex and the City och en lång sms-konversation om mord och rökning, kaffepimplande och stirrande i garderoberna följt av ett konstaterande att de ser ut som värsta bombnedslaget… Lite sådant. Och som kronan på verket ska jag nu försöka utröna vad det ska tillagas för middag här. Kram från tanten med det superglamorösa livet… ;o)

4 kommentarer:

  1. Inte många knop här heller idag. En tur för att hämta mat på MAX - det var allt. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är då skräpmat är som godast, när man mår kass :o) Kram!

      Radera
  2. Läckert med dina 4 bilder med roliga texter hela veckan. Jag kommer att sakna dessa rapporter.
    Jag har mejlat dig.
    Kram
    Ylva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! De kommer nog att återkomma för de var roliga :o) Kollar mailen strax. Kram!

      Radera