Powered By Blogger

lördag 7 december 2013

Såklart att det var en av de svarta...

... julstjärnorna som jag var och shoppade på mig i lampbutiken igår. Precis som ni gissade. Tyvärr funkar inte hängande lampor så bra i mina (grymt fula, vilket egentligen inte har med saken att göra men ändå...) kontorsluckebeklädda tak. Dumt för jag hade kärat ner mig i den hängande. Men det hade jag ju faktiskt gjort även med den stående varianten, så därför bor den här nu, i mitt sovrumsfönster:


Jag har spanat på de där stjärnorna ett tag. För de har hållit till i skyltfönster jag ständigt passerar på väg till jobbcoacheriet. Skyltfönstren till den där lilla lampshoppen som även låg bakom mitt förra lampinköp. Och som det är så roligt att handla i eftersom priserna är hur schyssta som helst, så pass att inkluderat resa dit så hade jag inte kunnat få en billigare på Ikea. Och det är ingen kedja, det är ett litet lokalt företag där ägaren själv är den som står bakom disken. Ett koncept som, tyvärr, känns lite på utdöende och därför kul att sponsra. 

Dessutom är ägaren en trivsam, rolig, pratsam äldre herre och trevligt bemötande är något jag värderar väldigt högt. En surmops bakom disken och jag går aldrig mer in på det stället.... och kan inte låta bli att undra hur fan det kan vara så att surmopsar alltid tycks få jobb... Och eftersom jag känner att jag är på väg att helt spåra in på ett helt annat ämne här nu så säger jag god kväll istället. See you!

6 kommentarer:

  1. Visste jag väl! Och visst är det kul när man handlar och hjälper en liten företagare att överleva! Kram från mig och roooosa Moa som snart ska se Skitarg:)))

    SvaraRadera
  2. Jättefin ju och jag vill också gärna sponsra de "riktiga" affärerna. På Byn t ex. Nu håller vi tummen för i morgon, Klem

    SvaraRadera
  3. Det är roligare att handla i små butiker och surmopsar är väl trötta på sina jobb misstänker jag. De kanske borde gå vidare till annat och lämna plats till någon som vill.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis min tanke, att de borde göra något annat och ge obet til de som vill, ja vet en hel hög med arbetslösa som vill, inkluderat mig själv :o) Kram!

      Radera