Powered By Blogger

fredag 6 december 2013

Aktuell status – med ett bojkottat uttryck på tapeten


Växlande molnighet. Hmmm… Jag skulle snarare klassa det som snö i någonslags ondsint hagelform och en lika elak storm som biter sig fast, även om han börjar bli lite trött nu den där Sven. Inte konstigt som han bärsärkpartajat hela gårdagskvällen och natten. Men inget ont som inte har något gott med sig, heter det ju så jäkla klämkäckt och därmed bojkottat, fast just idag får det uttrycket en plats på tapeten här då jag till sist ändå hittade en fördel med feberförkylningen, den att mestadels få stanna inom boningens väggar… Tjing & take care därute!

2 kommentarer:

  1. Så fin bild på kissen, Muffin katt antar jag! Ja, har nog liknande läge här, både på sjukfronten o blåst med snön som kommer på tvären. Elvira bus skall envist gå ut. Verkar som hon nu bestämt sig för vädret är elakt. Hon gick ut vid lunchtid, jag kollade en stund. Såg hur som vanligt gick på altanräcket. Plötsligt ser jag hur hon 'lyfts upp' ca en halvmeter. Pälsen står rakt ut o försvinner med blåsten. Blev rädd o sprang ut, tänkte kan en katt blåsa bort!? Kollade ngn minut senare, då kom hon in som en liten raket o skrek. Dvs hon tyckte väldigt synd om sig själv. Vädret är inte nådigt direkt. Stackars dig som måste ut med hunden tänker jag o att du är sjuk. Önskar du har någon snäll granne som kan ställa upp i sådana här lägen..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  2. Men stackars lilla Elvira! Förstår att hon sprang in och ville ha medlidande. Tur hon inte skadade sig!
    Jag har snälla grannar och skulle säkert kunna be både den äldre herren ovanpå och den unga killen under men då får ju de gå ut i skitvädret och de känns heldumt. Sen är jag ju ganska mycket av en envis "kan själv" också. Fast Ajax är en bra hund för hon gillar inte heller skitvädret, hon gör snabbt det hon ska och sedan vill hon helst in igen.
    Hoppas du får en bra helg! Kram!

    SvaraRadera