Powered By Blogger

söndag 22 december 2013

En gårdagsutflykt & kanske är det bara en tillfällig överdos


Det blev en nerbantad utflykt igår. Då regn, blåst, kyla och inte minst horder av människor fick oss, som i jag, min mamma och Ajax hund, att stanna på båt istället för att knata runt på gatorna Helsingör. För på båt kan man äta räkmacka... .


... dricka vin, finkonversera, prata strunt, spana folk och upptäcka att det finns bodybutter med julinspirerade dofter. Pepparkaka till exempel.


Och lite så tycker jag om julen. Att den lite borde spärras in, inte riktigt flöda runt i den panik och överdåd som den gör... Jag försöker gilla den, jobbar på det men just nu tror jag att jag drabbats av ett litet bakslag. Kanske handlar det om en slags överdos, jag tror nästan det... Kanske går det över vi får se... Peace out! 

6 kommentarer:

  1. Jag håller med dig om julen det är alldeles för mycket så det ska bli skönt när det är över.
    Ha det bra!
    Camilla

    SvaraRadera
  2. jag bor ju i en liten håla (systerhålan till Lingon) och där är det helt lugnt. Visst folk men ingen stress utan gemyt o alla snackar med alla o har det mysigt. Så tycker jag julen ska vara. Därför köper jag julklapparna här.

    SvaraRadera
  3. Hm spännande - även jag håller på att gå tillbaka i gamla banor när det gäller julen. Vill plötsligt inte alls ta fram tomtar och en jättefin girlang?
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Ajax ett sant båtproffs.
    Jag vill också båta snart!

    SvaraRadera
  5. Jag tror julen är jobbigast i städer där man känner hetsen lättare. Här på landet är det mest tända ljus och långsamt. Ska precis åka till citygross så jag kanske ångrar mig sen? :)
    kramar!

    SvaraRadera
  6. Jag tror också att det är annorlunda i en lite större stad kontra en mindre. Hade lätt föredragit en mindre, både runt jul och annars :o) Kram på er!

    SvaraRadera