Powered By Blogger

söndag 8 december 2013

Att få ett plötsligt återfall av bojkottartider

I den där sakaffären jag besökte igår, Smartbuy, finns en överdådig julavdelning. Som jag på förhand trodde att jag skulle gå fullständig fotobärsärk i. Men väl på plats kände jag mig redan rejält överdoserad på julpryttlar, så pass att jag inte ens fixade att spankulera runt där. För julen stod mig plötsligt långt upp i halsen, gjorde mig lite yr, nästan illamående. Som i forna tider när jag totalbojkottade den. Däremot fanns det lite annat, högtidsobundna grejer som jag småföll lite för. 


Ljusslingan med bollar var lite för färgspretig för min smak och framförallt lite för prisstark för min fattiglappsbudget. Ja det var egentligen det andra också, speciellt discohunden, och ljusstaken med vingarna fanns det inget pris på. Och ännu mer relevant är att jag verkligen inte får plats med mer prylar i boningen just nu. Så, konceptet blev se men inte röra... Bara en pläd med peacemärken för 25 riksdaler till djuren, eftersom de har en otrevlig förmåga att förstöra sina saker...

Vad gäller mitt julillamående så har det gått över igen. Känns som att jag lyckades sova bort det, så trist då att snöblåsovädret satte stopp för dagens planerade julmarknadsaktivitet. Men! Får se fram emot den nästa helg istället, den jag trodde var om två helger då jag tydligen har riktigt svårt med siffror, datum, dagar nu för tiden… Fast det är en om två veckor också… Så rätt bra då att jag är på julspåret igen. Så pass att jag funderar på att baka lussekatter idag. Eller julstäda. Eller kanske till och med slå på stort och utföra både och… Vi får se. Tjing för nu!

8 kommentarer:

  1. Vad fint det blev med stjärnan på fot!! Ofta behövs inte så mkt för få det trivsamt. Tycker du är strong som klarar dig själv med alla fyrbenta i familjen!! Njut av 2:a advent, i den mån det går..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! ja jag är riktigt glad för stjärnan och ofta är det ju precis som du säger, att det lilla gör mycket :o) Njut av advent tillbaka :o) Kram!

      Radera
  2. Såg du vad de små silverugglorna allra längst till höger i bilden kostade? Jag har letat efter sådana och tänkte åka till Helsingborg om de inte är för dyra men känns onödigt att köra om de är för dyra därav min lite dumma fråga.
    Trevlig söndag från Marita i Ängelholm!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nix jag kollade inte pris på dem. Men jag går förbi butiken imorgon så ska försöka komma ihåg att kila in och kolla pris då. Så återkommer :o) Kram!

      Radera
    2. ÅH det hade varit jättesnällt! TACK!
      Marita

      Radera
    3. Nu har jag kollat och de fanns i två storlekar, de på bilden här är de lite större (vilket kanske inte säger så mycket eftersom jag inte har mått...) och de kostar 70:-, de något mindre går på 50:- styck. Kram!

      Radera
  3. Den där blingade vovven skulle sitta fint här:) Jag ska baka lussebullar med V i veckan. Kan bli intressant! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... misstänkte du skulle gilla den :o) Och absolut intressant med bak med V, förväntar mig rapport sen :o) Kram!

      Radera