Powered By Blogger

onsdag 18 december 2013

Om konsten att chocka sig själv i poängfiskarsyfte

Jag är alltid ute i sista sekunden, vad det än handlar om. Det är absolut inte för att jag vill och går in för det utan för att det korkat nog alltid ändå bara blir så. Alltid. Förutom idag. För med hela 6 dagar på plussidan till julafton har jag varit och inhandlat rubbet av vad som kommer att serveras hemma hos mig i julmatsväg: 


Och det vuxnaste av allt är att jag chockade mig själv ännu lite till genom att kolla upp extrapriser i förväg och plita ner dessa varor på en lapp. Som jag tillika lyckades få med mig till butiken. Och sedan slaviskt gå efter. Ja nästan slaviskt… chokladkartongen var kanske inte riktigt med på listan, men den var rackarns billig så då räknas det inte som någonslags snedsteg utanför mallen… Intalar jag mig i hopp om att mitt fiskande av vuxenpoäng ska ge utdelning… Peace out & kram!

10 kommentarer:

  1. Inte bara vuxenpoäng utan troligen lite sparade pengar också.
    Bara en sån sak =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Hur mycket som helst när jag kollade kvittot, speciellt som jag dessutom har Icakort, vilket gav en del bara där :o) Kram!

      Radera
  2. Ska du inte ha skinka och prinskorvar det är det mumsigaste på julen?
    Isa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu råkar jag ju inte tycka att det är mums eftersom jag slutade äta kött för lite mer än 16 år sedan... så svar nej, det ska jag inte :o) Kram!

      Radera
  3. Megavuxenpoäng att skriva lista!!!
    <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Fattar hur stolt jag känner mig, fortfarande... ;o) Kram!

      Radera
  4. Och jag undrar lite hur julägg är;) Röd gula eller nåt kanske:) Kram från en som skriver lista men ändå glömmer hälften och får med annat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... exakt min tanke, och därför jag var tvungen att köpa dem, intressant också om de exploderar eller bli oätliga efter jul, liksom...
      Jag brukar också glömma hälften och komma hem med helt annat trots lista så igår var nästan en lite magisk shopping... ;o) Kram!

      Radera