Powered By Blogger

fredag 13 december 2013

Min vardagsvanliga eftermiddag by Instagram


Lyckades slita mig och min bakisförkylda kropp från fyrbenta familjen, ut i regnet och landa på jobbcoacheriet. Där jag saknade den luciasöta tjejen och fick istället hänga med stockholmsherren som ska vara tomte på ett köpcentrum nästa helg. Lyckades även datorsamla ihop en mindre bibba med jobb att söka, med betoning på mindre, och ha ett riktigt bra och givande samtal med min coach.


Därefter bestämde jag mig för att göra något bra, nödvändigt, välbehövligt. Så jag knallade till Ica för att ändra på situationen matbrist i boningen. Och när jag väl var där inträdde samma blackout som vanligt och jag kom hem med lite av det jag faktiskt saknade men betydligt mer av totalt onödigt men så mycket godare. Fast med en lördag runt hörnet kan det ju aldrig vara fel att ha laddat med lördagsgodis hemma, tänker jag (för att stilla det halvdåliga samvetet)… 


Tog även en sväng inom djurbutiken sidan om för att förse djuren med lördagsgodis för att slippa vara den enda snaskfrossaren här (där kom visst samvetet in igen)… Och så tittade jag på matskålar som kanske, möjligen, eventuellt får bli julklappar då de behöver få utbytt sina flerfaldigt kantstötta.


Tillbaka på min gård i stan vittjade jag brevlådan och upptäckte att posttomten visst varit här med en julklapp till mig från ett underbart och älskat cirkussällskap. Eftersom det inte är julafton idag är det såklart olagligt att öppna. Men klämma och känna ska visst vara okej. Att jag sedan till 95 procent lyckats klura ut vad det är på grund av operation kläm och känn behöver jag ju inte låtsas om. Även fast det gör mig riktigt superglad… Tjing för idag! Och var rädda om er därute!

8 kommentarer:

  1. Fina bilder! Jag tokgillar dina bildinlägg! Kul med julklapp och spännande så du måste lova att visa innehållet sedan!
    Kram!
    Ylva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack,kul att höra! Jag tycker själv mina bilder är ytterst mediokra, rätt trista men roliga att ta ändå så kul att någon uppskattar dem ;o)
      Och såklart jag kan visa, men först på julafton,som tidigast, för jag ska verkligen försöka vara en vuxen människa och klara av att vänta med öppnandet till dess... ;o) Kram!

      Radera
  2. Det är en rätt menlös cirkus, ingen slår dig om du öppnar tidigare:) Och jag gillar dina bilder jag med. Det är en känsla i dom. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Menlös är det sista jag skulle kalla dem!!! Så det så! Fast roligare att vänta, om inte annat så för att se om jag överhuvudtaget har förmåga att besinna mig från att slita upp paketet... :o) Kram!

      Radera
  3. Jag instämmer angående bílderna med ovanstående, men att öppna i förväg är ju nästan att häda...fniss, Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och häda är ett bar ord, det tar vi. Så jag ska verkligen försöka hålla mig i skinnet... :o) Kram!

      Radera
  4. Här är en bildgillare till och vad fan är det med det där att handla mat egentligen??? Jag blir helt stirrig och kommer oftast hem med mjölk och fil för det vet jag att jag alltid ska ha..........
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... exakt så är det för mig också. Fast det händer att jag glömmer mjölk, om jag blir för jäkla stirrig, annars är just mjölk ett sådant säkert kort även för mig. Mjölk och youghurt... :o) Kram!

      Radera