Powered By Blogger

söndag 29 december 2013

Lite svammel om träning, slöhet och att vilja förändra

Mina stående söndagsrapporter över veckans träning kom av sig helt i början på månaden när förkylningshelvetet slog sig ner och omöjliggjorde allt vad gymbesök heter. Förra fredagen kände jag mig redo att återuppta mitt liv i träningsstass. Det blev det passet, skivstång, och sedan inget, nada, zero mer… jo en sjuhelsikes megaträningsvärk i dagarna två men ingenting mer tränat. Alls. Till igår, då jag tvångssläpade mig själv ur slappheten och iväg på ett av mina forna favoritpass.


Som visade sig vara minst tre, säkert fyra eller fem, gånger så jobbigt som jag mindes det. Och jag lär ha rätt i det för attans vad snabbt man tappar det man tränat upp i kondition och styrka. En kunnig inom området påstår att det bara krävs fem dagar för att börja tackla av. Så kanske inte konstigt det känns lite, eller egentligen ganska mycket, segt, trögt, motigt nu, efter nästan en hel månad… 

Fast ska jag vara helt ärlig så handlar tillståndet att gymdressen inte lockar lika mycket att få på kroppen längre till stor del om ren och skär slöhet från min sida... Som i att det är roligare att äta choklad, pepparkakor och annat i den genren, att lulla runt i mysuniform, snöa in på diverse skräp på tv… Men det ska brytas. Snart… Inte minst eftersom det ligger en mil och lurar att klaras av om sisådär 4,5 månader (satan vad snart…) Men. Träningsrapporterna kommer ni att slippa. I alla fall i den form jag kastat ut dem här tidigare. Mest för de känns jäkligt tråkiga. 

Och lite för att jag är ändringssugen såväl vad gäller livet som bloggen nu när det vankas ett nytt år… Och det är väl så långt jag kommit i de tankarna, än så länge, så fortsättning på det temat lär följa… Men då det alltid är kul, bra, nyttigt med konstruktiv respons så får ni som läser här gärna tycka till. Om vad ni hitintills har gillat/ inte gillat här, vad ni skulle vilja se och läsa kontra helst vill slippa se och läsa här i fortsättningen. Ja typ lite så… Fritt fram att tycka, tänka och komma med alla slags förslag alltså... Tjing för nu! Och hoppas ni har en bra söndag därute!

1 kommentar:

  1. Snälla sluta inte att skriva om träning för jag får min inspiration att orka träna av dig!!! Vad du tränar, hur ofta och sådant!
    Anna-Lena

    SvaraRadera