Powered By Blogger

lördag 7 december 2013

Min dag i 4 bilder – rastlös, nöd & lyxdrag


Status står på samma skitfeberförkylning fortfarande. Men rastlösheten förde mig trots det ut på ännu en liten utflykt utöver vovvenadandet. Till prylshoppen Smartbuy. För att spana den där fina bollbelysningen som Lingon visade hos sig idag. Som inte fanns i min lokala upplaga av butiken, bara andra och dyrare. Så då övergick jag istället till att betrakta andra ting. Som disktrasor, som jag absolut aldrig någonsin skulle få för mig att köpa eftersom jag lider av svår disktrasfobi. Men de var lite småkul att titta på. Precis som lite annat (som jag plåtat och kanske gör inlägg om senare, typ imorgon…) pryttlar som kanske hade hamnat här om det nu hade varit så att jag behövt fler saker, vilket jag definitivt inte gör… 

Däremot var jag i skriande nöd av tvättmedel så ett billighetserbjudande vid flerköp på Ica ledde till att jag på hemvägen fann mig släpande på fem kilo flytande vätska i en plastkasse. Ett tung drag. Som förtjänade belöning med lyxlunch i form av hemgjord räkmacka med ägg, salladsblad och polsk majonnäs. Och efter lite boningenfixande, telefonbabbel och djuruppmärksamhet slog jag till på dagens lyxdrag nummer två, köbelussekatt och tidningsbläddrande. Och vips så var även denna dag ett nästintill passerat kapitel. Det måste vara något med det förbenade mörkret, det slukar inte bara dagarna utan även tiden de är uppbyggda på. Otroligt elakt, och väldigt trist… Peace out! God natt & Kram!

7 kommentarer:

  1. Ja jag klarar inte av att ta i disktrasor efter att de har blötats ner så att säga, jag tycker de är genomvidriga, äckliga, snuskiga... Så pass att jag mår lite illa av att ens behöva se dem. Kanske inte världens "normalaste fobi" men absolut verklig :-)

    SvaraRadera
  2. Disktrasor är ganska bakteriefyllda om vi säger så...
    Samma status på både moder och dotter idag söndag, så här kommer inte att göras många knop.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det också, fulla med kryllande kryp... vidrigt...
      Hoppas ni kryar på er snabbt! Kram!

      Radera
  3. Varför polsk majonäs?

    SvaraRadera
    Svar
    1. För det var sådan majonnäs jag hade hemma :o)

      Radera
  4. För att den inte var finsk?

    SvaraRadera