Powered By Blogger

fredag 6 december 2013

En halvtimme av min dag i 4 bilder & 2 som bonus

Det var ju inte det mest briljanta draget att bestämma sig för att presentera fyra bilder om dagen under samma vecka som feberförkylningen från helvetet slår sig ner. Fast det visste jag inte i förväg och det går ju dessutom att fuska. Att minska ner på, gå från dag till en miniutflykt… för jag misstänker att ni tröttnat en aning på mig i pyjamas och andra megatråkiga hemma-hos-mig-knäpp. Det har i alla fall jag. Så! Dagens fyra håller sig till mitt trotsande av den pågående snöstormen…


… (vilket var de två bonusbilderna) och mitt besök i lamplandet. Som jag tog mig för då jag ändå skulle ut och köpa mjölk och ville skoja till den turen en smula.


Såld Molly blev nytillskott på ljuskällefronten. Känns vuxet, moget, genomtänkt… Att omsätta oanvända plagg till välbehövliga ting. För japp, en fick följa med mig hem. En av dem på bilderna. Känner ni en omåttligt lust att gissa vilken så går det väldans bra att göra det… :o) Önskar er en trevlig kväll där ute. Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Stjärnan på fot tror jag. För den är sketasnygg! Kram

    SvaraRadera
  2. De svarta stjärnorna är riktigt snygga så jag tror och hoppas att du köpte en av dem. För de är väldigt mycket du tycker jag som egentligen bara känner dig genom bloggen :o)
    Trevlig kväll, hoppas du mår bättre imorgon!
    Kram!
    Ylva

    SvaraRadera
  3. Hmm..sista stora stjärnan ner till vänster tror jag! Kul kunna köpa något annat än kläder för inkommande pengar.
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  4. Tack för gissningar, jag gillar ju sådant :o) Och det känns som ni känner mig, för visst är det en av de svarta stjärnorna som bor här nu. Vilken av dem det är visas imorgon... :o) Kram!

    SvaraRadera