Powered By Blogger

måndag 9 december 2013

Dagens - med en som fick haka med på prov


Kavajblus - Odd Molly, jeans G-star Ocean skinny, pjux - Ash Ryanna

Även om jeansen inte är speciellt mycket använda så älskar jag dem, så det är inte de som har varit med mig på prov idag, utan kavajblusen, eller vad ska man kalla den? Och är det förresten någon som vet dess namn på Mollyspråk? Kanske till och med har den på produktbild att vilja dela med sig av?
I alla fall så har jag haft den ett tag, och när den blivit provad tidigare har den fått betyg tveksam och därför åkt in i garderoben igen. För att samtidigt befinna sig under funderingar på att få en till salu-lapp på sig. Vilket jag ändå dragit mig för då den är lite speciell. Men är den jag? I morse tröttnade jag på velandet och bestämde mig för att ha den på mig på test idag. För att bestämma mig. Antingen för behålla eller för sälja. 
Och jag tror jag har bestämt mig, min dejt idag var inne på samma linje som mig men eftersom jag har en förkärlek till att fråga er så gör jag det igen. Så, vad säger ni, är den snygg på mig eller inte? Endast ärliga svar tack!... Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

  1. Mitt ärliga svar: Supersnygg på dig! Men huvudsaken är ju vad du tycker själv och att du känner dig bekväm i den.
    Den heter #579 Polka Grease Jacket och visst har jag en produktbild! Mailar över den till dig.

    KRAM

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Min åsikt vet du redan. ;) Tack för idag. Kramis

    SvaraRadera
  3. Det skall vara A-K till det...absolut den mest kunnande i fråga om OM!! Måste le när jag alltför sällan ser "henne" i kommentarsfältet. Gillar A-K mycket och saknar henne i blogglandia.
    Min annorlunda åsikt är jag har svårt förmodellen, även om du är söt i den. Det är väl det som är problemet tänker jag! Har en i samma modell i chili med lila band jag aldrig har använt. Mycket finns att sälja men inte värt mödan känner jag.
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  4. Så dum IPADEN är som ändrar orden hela tiden!! Ihopsatt mening skrev jag inte, precis som chilli!! Chalk, ska det naturligtvis vara..
    Kram kram, Annelie

    SvaraRadera
  5. Du är GALEN om du säljer den. Så riktigt snygg är den och faktiskt en av mina önskemollysar. De är få nuförtiden, men just den är bara så himla underbar! Klem

    SvaraRadera
  6. Den sitter skitsnyggt på dig, den är skitsnygg också men inte riktigt du tycker jag. Lite för pluttigt:) Kram

    SvaraRadera
  7. Så jäkla snygg är du i den så sälja borde vara förbjudet. Jag ser ut som en ko i den och flämtar avundsjukt när jag ser dig!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Tack Tack för kommentarer och ett litet extra till A-K för namn och bild!
    Jag har bestämt att den får stanna, för jag kom till någonslags insikt att det är kul att ha mer än en, förutsägbar stil. Förutsatt att man trivs i plagget och det gjorde jag ju trots allt nu. Riktigt bra till och med. Så Annelie om din i chalk är en 2:a och du någon dag vill sälja den så får du gärna hojta :o) Kram på er allihop!

    SvaraRadera