Powered By Blogger

onsdag 4 december 2013

Aktuell status - en riktig skitstatus


Jag hade hoppats på en repris av den mystiska endagarssjukan. Men icke denna gång. Nu passade förkylningssymtomen istället på att fördjupas och förökas över natten. Feber. I hate it!... Som om det skulle finnas någon som gillar att ligga feberdäck i sin bädd...
Och inte kan jag dra fördelen av att jag slipper regnet heller för jag bara måste pallra mig ut och shoppa kattsand... Så idag är det synd om mig på riktigt... ifall ni undrar... Tjing! Och var rädda om er själva och varandra därute!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Feber är skit! Tycker synd om dig. Folk verkar ligga i drivor nu, är väl nåt skit som går runt. Kram och krya på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Skönt att ha medhåll i syndomtyckandet ;o) Håller tummar och tassar stenhårt att du klarar dig undan skiten! Kram!

      Radera
  2. Ja nu är det faktiskt synd om dej! :(
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta! Medhåll gör att det genast känns lite bättre ;o) Kram!

      Radera
  3. Ja det är riktigt synd om oss båda! Har inte gått många steg idag inte och lär missa fest med jobbet imorgon. Pallra mig iväg för att hämta barn strax och är glad jag har bil.
    Årets influensa verkar ha hittat mig...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja fy satan, kul är det inte. Jag är för rastlös för att fixa att vara sjuk liksom... och vi ska ju försöka hitta en ny dejtdag dessutom... Krya på oss! :o) Kram!

      Radera